Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση με πολύ ενδιαφέρον και ευχαριστήρια σε όσους μας βοήθησαν οικονομικά

Μέσα σε πολύ καλό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5 Μαϊου) η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ομάδας. Παρόντα τα περισσότερα μέλη της Διοίκησης και λίγοι φίλοι της ομάδας, αφού κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από τη Γενική Συνέλευση ορισμένους που πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας και μας συμπαραστάθηκαν και φέτος ηθικά και οικονομικά.

Στην αρχή έγινε ο αγωνιστικός απολογισμός των δύο τελευταίων περιόδων και όλοι συμφώνησαν ότι:
  • την προηγούμενη χρονιά (2012-13) μπήκαν οι βάσεις για τη συνέχεια της ομάδας,
  • τη φετινή χρονιά (2013-14) χτίστηκε ''ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης''
  • τη νέα χρονιά (2014-15) και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την Ίδρυση του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', αξίζει να μπουν υψηλότεροι στόχοι.
Στη συνέχεια έγινε λόγος για την πολύ καλή λειτουργία της ομάδας και ότι δεν φτάνει μόνο το κέφι, η φαντασία και το μεράκι, αλλά χρειάζονται και χρήματα. Έγινε λεπτομερής οικονομικός απολογισμός των δύο τελευταίων περιόδων: 
(2012-13   EΞΟΔΑ .......   ΕΣΟΔΑ .......)
(2013-14   ΕΞΟΔΑ .......   ΕΣΟΔΑ .......) 
(Η λεπτομερής ανάλυση των οικονομικών απολογισμών είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου).
Αναφερθήκαμε στην ηθική στήριξη των φιλάθλων, στην μικρή οικονομική συνδρομή της τοπικής κοινωνίας, στη μηδενική οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία και τον Δήμο και τονίσαμε ιδιαίτερα την οικονομική βοήθεια (πέρυσι και φέτος) κάποιων φίλων της ομάδας, οι οποίοι με την συνεισφορά τους έδωσαν μια μικρή ανάσα στο Δ.Σ. το οποίο τελικά ανταποκρίθηκε με μεγάλες προσωπικές οικονομικές θυσίες στο δυσβάσταχτο οικονομικό φορτίο της καλής λειτουργίας της ομάδας. 
Συγκεκριμένα βοήθησαν οικονομικά την ομάδα:
Τα Εκκοκκιστήρια Κρουστάλη (τις περιόδους 2012-13 και 2013-14)
Η ΓΕΩΦΥΤΑΛ Ε.Π.Ε. - Γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα (την περίοδο 2012-13)
Ο Κώστας Ναλμπάντης (τις περιόδους 2012-13 και 2013-14)
Ο Μόσχος Κυτούδης (τις περιόδους 2012-13 και 2013-14)
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (τις περιόδους 2012-13 και 2013-14)
Ο Γιάννης Π. Κιρκιλιανίδης (τις περιόδους 2012-13 και 2013-14)
Ο Μιχάλης Α. Κυτούδης (την περίοδο 2013-14)
Ο Νίκος Γ. Κούτσιας (την περίοδο 2013-14)
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος (την περίοδο 2013-14)
Ο Βασίλης Τατσούδης / βουλκανιζατέρ (την περίοδο 2013-14)
και οι αδερφοί Σταμάτης και Νίκος Σωτηράκης, οι οποίοι ανέλαβαν το ''ντύσιμο'' της ομάδας (φούτερ προπόνησης, στολή αγώνα, φόρμες αποστολής και μπουφάν)
Ακολούθησε αναφορά στις δύο κορυφαίες ίσως εκδηλώσεις της ομάδας, την εκδρομή στη Βουδαπέστη και την φιλοξενία στο χωριό μας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της θρυλικής ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ πριν λίγες μέρες. Δύο εκδηλώσεις με αρκετά μεγάλο οικονομικό κόστος, που επιβάρυναν τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό της ομάδας. Αναφερθήκαμε στην συμμετοχή του Δήμου και συγκεκριμένα της ΚΕΔΑ στην φιλοξενία των Ούγγρων, συμμετοχή που περιελάμβανε τα αναμνηστικά και την μουσική του χορού που έγινε στον ''ΛΕΝΟ'' και τονίσαμε την οικονομική προσφορά των Γιάννη Κιρκιλιανίδη, Μόσχου Κυτούδη και Παναγιώτη Γκυρίνη, στα έξοδα φιλοξενίας της Ουγγρικής αποστολής.

Μετά απ' όλα αυτά, οι περισσότεροι παράγοντες της απερχόμενης διοίκησης (Σ. Φετεινίδης, Κ. Κασνακίδης, Ι. Κιρκιλιανίδης, Γ. Γεωργιάδης, Θ. Αγαθόπουλος, Γ. Κούτσιας, Π. Μηνούδης, Μ. Κασνακίδης) και ένα νέο μέλος (Ν. Τσουμάνης) δήλωσαν με ενθουσιασμό την πρόθεσή τους για συμμετοχή στη νέα Διοίκηση, η οποία θα οριστικοποιηθεί σύντομα (με την προσθήκη και άλλων τεσσάρων μελών)  σε νέα Γενική Συνέλευση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. 
Με τιμή
Το απερχόμενο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: