Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο μια υπέροχη χρονιά για την ομάδα μας

Τελευταία προπόνηση χτες Τετάρτη 14 Μαϊου για την ομάδα μας και αμέσως μετά όλοι κατευθύνθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα, όπου το κλείσιμο αυτής της υπέροχης ποδοσφαιρικής χρονιάς (2013-14) βρήκε παίκτες, προπονητή, διοίκηση και λίγους φίλους της ομάδας, ενωμένους σε ένα μεγάλο τραπέζι να απολαμβάνουν το φινάλε της φετινής διαδρομής στα γήπεδα της Ημαθίας, μετά από 40 περίπου αγώνες (φιλικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου) και πολλές άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.
Στιγμές που υμνούν το ποδόσφαιρο και βγάζουν υγεία. Όχι, δεν γιορτάζαμε κάποιο τίτλο. Γιορτάζαμε το τέλος ενός πανέμορφου ταξιδιού αποδεικνύοντας ότι, για μια ομάδα ''με όλη τη σημασία της λέξης'' οι στιγμές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και έξω απ' αυτούς, παραμένουν μια μεγάλη αθλητική και κοινωνική γιορτή.
Στο τέλος της βραδιάς, διοίκηση, προπονητής και παίκτες, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις όμορφες στιγμές που έζησαν φέτος, τόνισαν ιδιαίτερα την επιθυμία τους να είναι και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά όλοι μαζί και ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για τις 21 Ιουλίου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την περίοδο 2014-15.     
Καλό καλοκαίρι 

Δεν υπάρχουν σχόλια: