Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μια υπέροχη αθλητική οικογένεια με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η σχεδόν καθημερινή συναναστροφή με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με αφήνει εδώ και καιρό με την αίσθηση ότι κάθε ένας απ' αυτούς δένεται πολύ, συναισθηματικά, με την ομάδα και ότι έχει αναβιώσει ο ερασιτεχνισμός, δηλαδή το πάθος για τον αθλητισμό, το μεράκι. 
Και ενώ βρισκόμαστε δύο μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, διαπιστώνουμε με ικανοποίηση ότι πολλά από όσα οραματιστήκαμε για την λειτουργία της ομάδας, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. 
Μια ομάδα με λίγους έμπειρους και πάρα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, υπέροχο κλίμα, εξαιρετική νοοτροπία, μεγάλη παρουσία στις προπονήσεις, αρκετά καλό αγωνιστικό επίπεδο και συγχρόνως λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου. Εμφανής η συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων. Οι χορηγοί κοντά μας και η πλειοψηφία των φιλάθλων (ηθικά) μαζί μας. Μια υπέροχη κατάσταση στην μικροκοινωνία της ομάδας μας, με αποτέλεσμα όλοι να απολαμβάνουμε την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο. Και φυσικά αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Και έτσι χτίζεται καθημερινά η ομάδα που - όπως είπαμε το καλοκαίρι - θα πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας τα επόμενα χρόνια.   
Προφανώς ιστορικά για τον ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ'' η 4η θέση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται, δεν συνιστά θρίαμβο. Για την φετινή έκδοση της ομάδας όμως και σε συνδυασμό με τη όλη λειτουργία του Συλλόγου, είναι μια προβολή αυτών που μπορούν να φτιάξουν ο προπονητής μας και οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αν τους δοθεί χρόνος, ηρεμία, εμπιστοσύνη και ακόμη μεγαλύτερη στήριξη. 
Δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν άριστα στο βάρος της ευθύνης που φέρει το όνομα του Συλλόγου και το έμβλημα που είναι ραμμένο στην αθλητική τους φόρμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: