Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Όμορφη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο ΤΡΙΚΑΛΩΝ ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ''

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. 
Παρουσία της Δημοτικής και Τοπικής Αρχής, εκπροσώπων τοπικών Φορέων και Συλλόγων, παιδιών των χορευτικών τμημάτων, γονέων και πολλών φίλων του Συλλόγου και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Στην αρχή της εκδήλωσης η Πρόεδρος κ. Διούδη Μαρία, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε αναφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου το 2013 και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη, ο οποίος αφού συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο υποσχέθηκε την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.

Ο Ιερέας του χωριού πάτερ Θωμάς ευλόγησε τη βασιλόπιτα και στη συνέχεια μοιράστηκαν τα τσουρεκάκια στα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου και σε όλους τους παρευρισκομένους. Τυχερή η Άννα Παναγιωτοπούλου, που συμμετέχει στο μικρό χορευτικό τμήμα.
Και φυσικά μέσα στην αίθουσα είχε στηθεί ένας καταπληκτικός ''μπουφές'' που ετοίμασαν κυρίες του χωριού και τον οποίο απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι (μεγάλοι και μικροί). 

Από εμάς 
συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο για την όμορφη αυτή εκδήλωση.



















Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στο τέλος της εκδήλωσης



Δεν υπάρχουν σχόλια: