Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μήνυμα Προσφοράς και Αλληλεγγύης από τους Εθελοντές Αιμοδότες στην Κορυφή Ημαθίας

Υπέροχη πρωτοβουλία, μεγάλη η αγωνία των διοργανωτών, ακόμη πιο μεγάλη όμως ήταν η επιτυχία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που οργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κορυφής Ημαθίας για την δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ.

Η κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας βρέθηκε στο Κοινοτικό κατάστημα Κορυφής την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 από τις 9.00 π.μ. έως τις 1.00 μ.μ. και αρκετά μεγάλη ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο.
Παρά το εργάσιμο της ημέρας, είκοσι (20) φιάλες αίματος και αρκετοί ακόμη συμπολίτες μας που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, ήταν ο απολογισμός της ημέρας. Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος της Κορυφής αγκάλιασε και αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Δ.Σ. για περισσότερες ''δράσεις''.
Στο τέλος της Αιμοδοσίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Κορυφής και το προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ τους για τον Μάιο που θα γίνει η επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου. 
Από εμάς
Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο (Γρηγόρης Κουζιώρτης, Όλγα Μπελιούλη, Κική Κίρτσογλου, Σόνια Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος, Χρυσόστομος Κουζιώρτης, Μαρία Τριφυνοπούλου, Ελένη Γιαννούλα) του Μορφωτικού Συλλόγου Κορυφής, για την υπέροχη αυτή προσπάθεια, η οποία ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές, ώστε ο κάθε τόπος να καταστεί αυτάρκης σε αίμα. 
Ας μη ξεχνάμε ότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά εμάς ή κάποιον δικό μας. 
Ας παροτρύνουμε φίλους και γνωστούς να γίνουν και αυτοί μέτοχοι στην χαρά του εθελοντισμού.
Λίγες φωτογραφίες από τη σημερινή Αιμοδοσία 












ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: