Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά». Συγκλονιστική η μητέρα της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Μάλγαρα

Την ώρα που ο πόνος και η οδύνη για τον άδικο χαμό της 23χρονης Ελένης Τριανταφύλλου, μετά τη σύγκρουση του ΚΤΕΛ που επέβαινε με μια νταλίκα στα Μάλγαρα, την έχουν κατακλύσει, η τραγική φιγούρα της απαρηγόρητης μάνας προκαλεί το θαυμασμό και τη συγκίνηση όλων μας, αφού σκέφτεται το καλό άλλων ανθρώπων μέσα από το θάνατο του παιδιού της. Από κοντά και ο αδερφός της που πήρε την πρωτοβουλία να δωρίσει τα όργανα της. 

«Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο...» 

είπε την ώρα που έκλαιγε για το χαμό της κόρης της, ενώ την ίδια στιγμή ο αδερφός της αδικοχαμένης Ελένης αναλάμβανε να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να δοθούν τα όργανα της αδερφής του σε όσους τα έχουν ανάγκη. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας στο ΑΠΘ, Νικόλαος Ζιάκας στην εφημερίδα «Μακεδονία», που έφερε στο φως το θέμα, αύριο οι κερατοειδείς της Ελένης θα μεταμοσχευθούν σε δύο νεαρούς άντρες, έναν 29χρονο από τη Λάρισα κι έναν 30χρονο από το Κιλκίς που πάσχουν από κερατόκωνο σε προχωρημένη μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: