Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

26 χρόνια μετά...Συνάντηση παλιών συμμαθητών

Είχε συγκίνηση πολύ,
είχε χαρά μεγάλη
για λίγες ώρες γύρισε 
ο χρόνος πίσω πάλι...
Άλλη μια όμορφη και νοσταλγική συνάντηση παλιών συμμαθητών έγινε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2014 στα Τρίκαλα, στην ταβέρνα του Τάσου Γιαντσίδη όπου συναντήθηκαν οι παλιοί συμμαθητές που αποφοίτησαν το 1988 από το Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων Ημαθίας. 
Ήταν εκεί: 
Η Έλσα Αχ. Τυρεκίδου, ο Κυριάκος Μ. Παπαμιχαήλ, η Μαρία Π. Τσουρβαλούδη, ο Στέλιος Π. Μπασδραλέξης, η Τζούλια Αν. Κυτούδη, ο Γιώργος Χ. Κούτσιας, η Μαρία Γ. Μηνούδη, ο Σωτήρης Γ. Παναγιωτόπουλος, η Μαρία Ν. Σούμπουρου, η Κατερίνα Γ. Καναλίδου, ο Γιάννης Π. Κιρκιλιανίδης, η Αθανασία Χρ. Αθανασιάδου, η Πόπη Αθ. Τερζίδου, ο Σούλης Γ. Τατσούδης.
Είκοσι εξ (26) χρόνια μετά, σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χαρά, συζητήσεις, πειράγματα, αναμνήσεις και νοσταλγία, οι παλιοί συμμαθητές είχαν την ευκαιρία να αναπολήσουν ωραίες και αξέχαστες στιγμές από τα μαθητικά τους χρόνια. 
Η ωραία αυτή βραδιά κορυφώθηκε με τραγούδι και χορό, πού κράτησε αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση - δέσμευση από όλους για μια προσεχή συνάντηση, η οποία θα οργανωθεί με τέτοιο τρόπο και σε χρόνο κατάλληλο, που θα δώσει την ευκαιρία και σ' αυτούς που ζουν σε τόπους μακριά από το χωριό (και είναι αρκετοί), ώστε να είναι παρόντες (αν είναι δυνατόν) ΟΛΟΙ.






Τότε (με τον δάσκαλό τους Κίμων Σιμιτσή)

Και τώρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: