Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση αγροτών στα Τρίκαλα για την Ίδρυση Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ 15 Απριλίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΟΕΒ Τρικάλων, συγκέντρωση αγροτών στα πλαίσια της πρωτοβουλίας για την Ίδρυση Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αλεξάνδρειας.
Προηγήθηκαν άλλες τέσσερις αντίστοιχες συναντήσεις, σε κάθε έδρα των πρώην δήμων του ενιαίου Καλλικρατικού δήμου Αλεξάνδρειας (Μελίκη, Καβάσιλα, Πλατύ και Αλεξάνδρεια). 


Παρουσία 60 περίπου αγροτών και αφού ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, οι διοργανωτές παρουσίασαν την μορφή, τον σκοπό, τους στόχους και κάποια διαδικαστικά θέματα του υπό ίδρυση συνδικαλιστικού αυτού οργάνου των αγροτών του Δήμου μας. Ακολούθησαν τοποθετήσεις, προτάσεις και διάλογος και η διαδικασία έκλεισε με την μαζική εγγραφή μελών. 


Να σημειώσουμε ότι στην 4η συγκέντρωση που έγινε στην Αλεξάνδρεια, εξελέγη προσωρινή Διοίκηση την οποία αποτελούν οι Λιολιόπουλος Αναστάσιος, Καραγκιοζόπουλος Γεώργιος, Μεσσαλάς Παναγιώτης, Κιρτικίδης Πρόδρομος, Καμανάς Νικόλαος, Σαμαράς Αντώνιος, Μουρτζίλας Κωνσταντίνος, Τσουλφαϊδης Σταύρος και Ρεσινιώτης Απόστολος και η οποία ανέλαβε να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα την προσπάθεια αυτή, να προετοιμάσει την διαδικασία έγκρισης του καταστατικού για την αναγνώριση του Συλλόγου και να οδηγήσει τον Σύλλογο σε εκλογές για την ανάδειξη μόνιμου Διοικητικού Συμβουλίου.

Από εμάς, συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής, που τόσα πολλά έχει να προσφέρει στους αγρότες του Δήμου μας.  


 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: