Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   3
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ   1
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση και παρά την απουσία βασικών παικτών, τα Τρίκαλα πέτυχαν σπουδαία νίκη και σφράγισαν έτσι, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, την παραμονή τους στην Α1 κατηγορία.  
Παρά την βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα (και για τις δυο ομάδες) και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια, που άφησε ικανοποιημένους τους λίγους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της ΑΕΠ απογοητευμένους για τον υποβιβασμό της ομάδας τους, ενώ παίκτες, προπονητές και παράγοντες των Τρικάλων έγιναν ένα ''κουβάρι'' και πανηγύρισαν την επιτυχία τους, η οποία ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια και μέσα από μια πολύ δύσκολη από πολλές πλευρές χρονιά. 

Διαιτητής: Καραγκιζόπουλος (άριστος)
Βοηθοί: Σαρηγιαννίδης, Χρυσάνης
Στο 24' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κιλτικίδης της ΑΕΠ 
Σκόρερς για τα Τρίκαλα
25'  Παντριάς με διαγώνιο σουτ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου (1 - 0)
58'  Μηνούδης με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παντριά  (2 - 0)
79'  Λάμπρου με σουτ μείωσε για την ΑΕΠ το σκορ σε 2 - 1
88'  Τερζίδης με εκπληκτική ατομική προσπάθεια, περνώντας δύο αμυντικούς και ντριπλάροντας και τον τερματοφύλακα  (3 - 1) 
Στο τέλος του αγώνα

Τρίκαλα:
Λ. Χατζημιχαήλ, Ηλ. Αθανασιάδης, Άρ. Κούκλας (72' Κ. Τερζίδης), Λ. Μαγγανάρης, Χρ. Μηνούδης, Β. Σερμπίνης, Χ. Σαλτουρίδης, Γ. Παντριάς, Άγγ. Καραντουλαμάς, Β. Παπαδόπουλος, Ι. Παπαμιχαήλ (68' Β. Κασνακίδης)

ΑΕ Ποντίων Βέροιας:
Οβεζίκογλου, Κατσιγιαννόπουλος (62΄Λάμπρου), Σιδηρόπουλος, (53΄Γκέλος) Κουτσιμπασόπουλος, Μπαντιάκας, Κατσουγιαννόπουλος, Τζιβάρας, Ζηγουλιάνος (79΄Σερασκέρης), Κιλτικίδης, Δημούλτσης, Ρηγόπουλος


Ο Κίμων Τερζίδης τρέχει προς τον πάγκο
πανηγυρίζοντας το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε
Στα θετικά του αγώνα η σπουδαία απόδοση του 16χρονου Κίμωνα Τερζίδη, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε και με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, ξεδίπλωσε τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα και έδειξε ότι η νέα ποδοσφαιρική περίοδος του ανήκει. 

Την επόμενη εβδομάδα και με την άδεια φυσικά του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα ξεκινήσουν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με την εθελοντική συμμετοχή κάποιων φίλων της ομάδας, ώστε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, το γήπεδο των Τρικάλων να είναι ένα ''κόσμημα''.

Α1 ΕΠΣΗ - 29η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγ. Βαρβάρα – Αχιλλέας Ν.: 2-4
Καψόχωρα – Κλειδί: 6-5
Νεόκαστρο – ΠΑΟΚ Αλεξ.: 0-0
Χαρίεσσα – Στενήμαχος: 0-1
Μέση – Μελίκη: 0-0
Διαβατός – Επισκοπή: 6-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: