Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

A.O. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Λίγο πριν φύγει το 2012, κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση της πορείας του Συλλόγου, χωρίζοντας τη χρονιά σε δύο περιόδους:

Ιανουάριος-Απρίλιος: 
2oς γύρος πρωταθλήματος 2011-12 και

Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος:
1ος γύρος πρωταθλήματος 2012-13

30 - 4 - 2011. Τέλος πρωταθλήματος 2011-2012
Tελείωσε το πρωτάθλημα 2011-12 της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση σε όσους αποτελούν αυτή την ομάδα. Η ομάδα δεν κινδύνευσε ούτε μια στιγμή με υποβιβασμό και κατέκτησε την 6η θέση, που φυσικά δεν είναι άσχημη και μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Πρόεδρος της ομάδας ήταν ο Σωκράτης Φετεινίδης και προπονητής ο Λευτέρης Κελεσίδης.

15 - 12 - 2012. Τέλος 1ου γύρου πρωταθλήματος 2012-13
Αυλαία του 1ου γύρου του πρωταθλήματος 2012-13 της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, μετά από δέκα τέσσερις (14) αγώνες, άσχημο ξεκίνημα και αρκετά καλή πορεία το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για τον θεσμό του κυπέλλου η ομάδα έδωσε τρεις αγώνες, όλους εκτός έδρας. Πήρε την πρόκριση μέσα στον Ολυμπιακό Νάουσας, απέκλεισε την Α.Ε. Ποντίων και στη συνέχεια αποκλείστηκε αφού ηττήθηκε (1-0) μέσα στον Διαβατό.

Προπονητής της ομάδας ήταν μέχρι 10 Οκτωβρίου ο Μιχάλης Παντόπουλος και μετά την αποχώρησή του τον διαδέχθηκε ο Χρήστος Μανσούρ.
Ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα (αγώνες 1ου γύρου και αγώνες κυπέλλου 2012-2013)
Λευτέρης Χατζημιχαήλ - Μόσχος Γιάντσης - Γαβριήλ Γεωργιάδης – Ηλίας Αθανασιάδης - Γιώργος Τερζίδης - Λάμπρος Μαγγανάρης - Άρης Μηνούδης - Χρήστος Μηνούδης - Σάββας Αθανασιάδης -  Γιάννης Παπαμιχαήλ - Βασίλης Σερμπίνης - Γιώργος Παντριάς - Άρης Κούκλας - Βασίλης Παπαδόπουλος - Μπάμπης Σαλτουρίδης -  Άγγελος Καραντουλαμάς - Παναγιώτης Κίτσας – Bασίλης Κασνακίδης – Κίμων Τερζίδης - Παναγιώτης Γιαννουχαηλίδης - Κωνσταντίνος Αγγέλης/Τερζίδης - Στέφανος Σούρλας.
Δεν αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα ο Σκευούδης Δημήτρης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στα φιλικά της προετοιμασίας, ενώ από τα μέσα Ιανουαρίου θα μπορούν να αγωνίζονται οι νεαροί ELVIS SLLAMI και ULLI NDOJ.

Όσο για τους φιλάθλους, αν και είναι σε όλους γνωστό ότι ''στα δύσκολα κυρίως η ομάδα χρειάζεται τους φιλάθλους της'', πολύ λίγοι δυστυχώς ήταν οι φίλαθλοι που στήριξαν την ομάδα και τους οποίους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν θερμά, εκφράζοντας συγχρόνως την απορία τους για την απουσία των πολλών. 
--------------------------------------------------------------------------------

<<Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 5 Ιανουαρίου 2013, με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην έδρα της με τον, εκ των διεκδικητών του τίτλου, ''ΑΤΡΟΜΗΤΟ'' Διαβατού. 
Για τη συνέχεια θα πρέπει όλοι όσοι αποτελούμε αυτή την ομάδα να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πορεία να είναι ακόμη καλύτερη στον 2ο γύρο, γιατί η σημερινή βαθμολογική θέση δεν εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθεια είναι δύσκολη, αλλά επειδή στα δύσκολα φαίνονται οι υπεύθυνοι, οι φιλότιμοι και οι δυνατοί, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο Σύλλογο, να παραμερίσουμε το ''εγώ'' μας και όλοι μαζί ως μια παρέα να προχωρήσουμε, για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έθεσε η Διοίκηση, όταν το καλοκαίρι ανέλαβε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες το βαρύ (για όσους γνωρίζουν) φορτίο λειτουργίας της ομάδας.
Στόχοι που είναι: όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική πορεία της ομάδας, αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά προ πάντων δημιουργία προϋποθέσεων για μια ομάδα που θα χαίρει άκρας υγείας. Γι' αυτό θα πρέπει όλοι όσοι αποτελούμε αυτόν τον Σύλλογο να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας, ώστε να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα και να απολαμβάνουμε την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τον Σύλλογό μας. Άλλωστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, είναι παιχνίδι και το να ανήκει κάποιος σε ένα Σύλλογο είναι χαρά και τιμή>>.

Καλή Χρονιά στην όμορφη οικογένεια του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: