Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Κοπή Βασιλόπιτας

Σε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, με κύριο χαρακτηριστικό την συνοχή των Τρικαλινών και την αισιοδοξία για το μέλλον του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011.
Στην εκδήλωση  παρευρέθησαν περισσότερα από 100 μέλη και φίλοι (κάθε ηλικίας) του Συλλόγου, τους οποίους το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους,  αλλά και για την δυναμική και ζεστή παρουσία και συμμετοχή τους σε όλες τις  δραστηριότητες του Συλλόγου.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Ιερέας Πάτερ Εφραίμ ευλόγησε την Βασιλόπιτα και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαλτουρίδης Νικόλαος έκανε αναφορά στο ιστορικό ίδρυσης του Συλλόγου και στις δραστηριότητές του για το 2010, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Σύλλογος προγραμματίζει για το 2011 ανάλογες εκδηλώσεις με την οργάνωση περισσότερων ομιλιών ιατρικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και την ανάληψη δράσεων εξωραϊστκού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους για την κατάθεση ιδεών και προτάσεων, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου (και αιμοδότη) κ. Φώτη Δημητριάδη, με την υπόσχεση ότι η Δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.
Στη συνέχεια κόπηκαν δύο βασιλόπιτες. Μία για τους Αιμοδότες και μία για τους φίλους του Συλλόγου. Το φλουρί για τους φίλους του Συλλόγου (ένα βιβλίο) έπεσε στον Πρόεδρο της Τοπικής Κονότητας Τρικάλων κ. Κασνακίδη Β. Δήμο, ενώ για τους αιμοδότες το ένα φλουρί έπεσε στον κ. Κασνακίδη Χ. Δήμο και το 2ο φλουρί αναζητεί τον τυχερό (ανήκει σε κάποιον από τους αιμοδότες που απουσίαζαν και θα πάρουν το κομμάτι τους τις επόμενες μέρες).
Το δώρο για τους αιμοδότες ήταν ένα συμβολικό ποσό και ένας πίνακας ζωγραφικής, προσφορά της Αργυρούλας Παρασχοπούλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκαναρδίνας Νικόλαος, ο πρώην Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Μπάμπης Γκιόνογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαδόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρικάλων κ. Κασνακίδης Δήμος και ο τοπικός Σύμβουλος κ. Αθανασιάδης Χρήστος.
Ιδιαίτερη τιμή όμως για τον Σύλλογο ήταν η παρουσία στην εκδήλωση ατόμων τρίτης ηλικίας, τα οποία εξέφρασαν την επιθυμία να γίνουν αρωγά μέλη του Συλλόγου.

Η εκδήλωση έκλεισε με ‘’μπουφέ’’ που στήθηκε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας, με το συμπέρασμα ότι τέτοιου τύπου εκδηλώσεις, πιο ανθρώπινου χαρακτήρα και ύφους, ενισχύουν την ελπίδα για ένα πιο δραστήριο και ενωμένο Σύλλογο, ενεργό, δυνατό και συνεχώς προσανατολισμένο στην ορθότερη και πληρέστερη υλοποίηση των σκοπών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: