Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

4η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Τρίκαλα

Τεράστια επιτυχία είχε (όπως και οι τρεις προηγούμενες) η 4η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 στο Κοινοτικό κατάστημα, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Βεροίας.
Αυτή τη φορά η Αιμοδοσία έγινε Τετάρτη και όχι Κυριακή όπως τις προηγούμενες φορές, επειδή έτσι το ζήτησε η νεολαία του χωριού. Η νεολαία η οποία όπως είναι φυσικό δυσκολεύεται την Κυριακή λόγω του ότι προηγείται το ''Σαββατόβραδο''.  
Παρά το εργάσιμο της ημέρας και παρά το γεγονός ότι δεν αιμοδότησαν (όπως ήταν προγραμματισμένο) οι αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας λόγω του απογευματινού αγώνα κυπέλλου, ήταν και πάλι πολύ μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου. Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες ''δράσεις''.
Στο τέλος της εκδήλωσης το προσωπικό  της αιμοδοσίας και το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και της 4ης εθελοντικής αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ τους για το Μάρτιο, που θα γίνει η 5η εθελοντική αιμοδοσία. 
  
Αιμοδότες της 4ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Κασνακίδης Κ. Μόσχος
Ραγκάτσης Αστέριος
Τσουμάνης Ν. Ιωάννης
Φετεινίδης Α. Θωμάς
Κυτούδης Χ. Μόσχος
Παντριάς Δ. Διαμαντής
Σωτηράκης Σ. Απόστολος
Κασνακίδης Χ. Δήμος
Μπάνας Ε. Δημήτριος
Κυτούδης Α. Χρήστος
Καραγιάννης Α. Γεώργιος
Ουβαλούδης Α. Χρήστος
Μπενετάτος Δ. Κυριάκος
Νταγουλούδης Ν. Ιωάννης
Σούρλας Γ. Χρήστος
Φετεινίδης Α. Σωκράτης
Παρασχοπούλου Γ. Γιάννα
Μηνούδης Π. Άρης
Ζωϊτσούδης Χ. Παναγιώτης
Τσακιρίδης Κ. Σάββας
Παπαδόπουλος Δ. Σάββας
Σούμπουρου Ι. Χριστίνα
Κούτσιας Ηλ. Γεώργιος
Κασνακίδης Δ. Χρήστος
Περισσότερες φωτογραφίες από την 4η εθελοντική αιμοδοσία, στο facebook Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: