Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Α.Ο. ''Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ  
Κανονικός αγώνας  0 - 0     Παράταση  2 - 2     ΠΕΝΑΛΤΥ  3 - 0 
    
Α.Ο. ''Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Στους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας πέρασε ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων μετά από συναρπαστικό αγώνα ο οποίος κρίθηκε στην διαδικασία των ΠΕΝΑΛΤΥ. Έγινε ένα πολύ καλό παιγνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Α1. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος  0 - 0.  Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άρης Μηνούδης και έτσι τα Τρίκαλα οδηγήθηκαν στην παράταση με δέκα παίκτες, αλλά παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα κατάφεραν να προηγηθούν στο 96' με εκπληκτική κεφαλιά του Μαγγανάρη (μετά από κόρνερ του Κιρκιλιανίδη) και στο 101' σημείωσαν το 2 - 0 με σουτ του Παπαμιχαήλ (μετά από πάσα του Παπαδόπουλου).
Ο Γ. Αρχηγός Σ. Φετεινίδης
Παρά το σε βάρος της 2 - 0 η Μέση κατάφερε να αντιδράσει και στο 105' μείωσε σε 2 - 1 ενώ στο 112' πέτυχε την ισοφάριση, οδηγώντας τον αγώνα στα ΠΕΝΑΛΤΥ. Η διαδικασία αυτή ήταν ένα πραγματικό ρεσιτάλ του τερματοφύλακα των Τρικάλων Βασιλείου, ο οποίος αφού απέκρουσε τρία πέναλτυ σημείωσε και το νικητήριο πέναλτυ με το οποίο έστειλε τα Τρίκαλα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Ευστόχησαν στα πέναλτυ για τα Τρίκαλα οι: Π. Καζαντζίδης, Σ. Αθανασιάδης και Γ. Βασιλείου.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων (απουσίαζε ο Χρ. Κυτούδης) είχαν σπουδαία απόδοση, με κορυφαίους τους Γ. Βασιλείου, Λ. Μαγγανάρη, Daniel και Σ. Αθανασιάδη.

Η σύνθεση των Τρικάλων : Γ. Βασιλείου - Ηλ. Αθανασιάδης (45' Χρ. Μηνούδης) - Σ. Αθανασιάδης - Αρ. Μηνούδης - Λ. Μαγγανάρης - Π. Καζαντζίδης - Χ. Σαλτουρίδης ( 72' Δ. Πρίντζιος) - Jiatoro (90' Ι. Παπαμιχαήλ) - B. Παπαδόπουλος - Ι. Κιρκιλιανίδης - Daniel

Οι σκόρερς Παπαμιχαήλ και Μαγγανάρης
Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου
Βεργίνα – Αλεξάνδρεια: 2 - 5 (2 - 2 κ.α.)
Σταυρός – Λευκάδια: 3 - 0
Πλατύ – Αγκαθιά: 1 - 6
Μελίκη – Επισκοπή: 2 - 3 παρ. (1 - 1 κ.α.)
Αγ. Γεώργιος – Ένωση Απ. Π.: 0 - 2
Καβάσιλα – Στενήμαχος: 3 - 0 παρ. (0 - 0 κ.α.)
Τρίκαλα – Μέση: 3 - 0 πεν. (2 - 2 κ.α.)
Νησέλι – Νεόκαστρο: 1 - 0
* Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: