Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Εξαιρετική εκδήλωση Μνήμης και Τιμής, πικρή όμως η γεύση από την απουσία του κόσμου

Oι άνθρωποι πεθαίνουν μόνον όταν τους ξεχνάμε...
Μία εξαιρετική εκδήλωση Μνήμης και Τιμής αφιερωμένη σε μια εμβληματική μορφή των ερασιτεχνικών γηπέδων, στον αείμνηστο Θοδωρή Περηφανόπουλο που ''έφυγε'' από τη ζωή πέρυσι, σε ηλικία 38 ετών, πραγματιοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Αυγούστου στο γήπεδο του Κλειδίου.
Οι τέσσερις ομάδες (Εθνικός Κλειδιού, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, Μακεδονικός Πλατάνου, Όλυμπος Βροντούς) που τίμησε με την παρουσία του ο Θοδωρής, έδωσαν το παρόν σε μια συνάντηση που πλημμύρισε από συναισθήματα τους λίγους - δυστυχώς - φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στο γήπεδο του Κλειδίου.
Στις 5.00 οι ομάδες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο, στις 5.30 επιμνημόσυνη δέηση μπροστά στα αποδυτήρια και στη συνέχεια οι ομάδες κατευθύνθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου έγινε ένα σύντομο τελετουργικό. Καλωσόρισμα από τους διοργανωτές, ομιλίες Προέδρων και εκπροσώπων των ομάδων που αγωνίστηκε ο Θοδωρής, αναμνηστικές πλακέτες και οι ομάδες με τη σειρά τους παρέδωσαν στην οικογένεια του Θοδωρή τις αυθεντικές φανέλες με τις οποίες αγωνιζόταν τότε. Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές (των τεσσάρων ομάδων) που συμμετείχαν στο Τουρνουά και η σεμνή τελετή έκλεισε με το τραγούδι του Γ. Νταλάρα ''ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ'' σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης σε όλους  https://www.youtube.com/watch?v=RW5mHgB6OMo   
Ακολούθησε το αγωνιστικό μέρος, όπου τον άτυπο τίτλο του 1ου Τουρνουά «Θεόδωρος Περηφανόπουλος» κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Ημιτελικά
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εθνικός Κλειδιού 1-0 (Σκόρερ: Κ. Χαλβατζής) Μακεδονικός Πλατάνου – Όλυμπος Βροντούς 0-2 (Σκόρερς: Γεωργιάδης, Νούλας)
Μικρός Τελικός
Εθνικός Κλειδιού – Μακεδονικός Πλατάνου 0-0
Μεγάλος Τελικός
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Όλυμπος Βροντούς 1-0 (Σκόρερ: Β. Βελικούδης)

Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
Μ. Γιάντσης, Γ. Παντριάς, Αρ. Μηνούδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Γ. Παλιούρας, Γ. Κιρκιλιανίδης, Ούλι Ντόι, Γ. Ντάμτσιος, Κ. Χαλβατζής, Β. Βελικούσης, Σ. Αθανασιάδης, Ν. Μουσκεφτάρας, Χρ. Μηνούδης, Χρ. Ταρπατζής, Π. Δρομπουλιανούδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Γρ. Μητσιώτης, Σ. Καραούσογλου, Αρντίτ και (για 5') τα παιδιά της Ακαδημίας: Κ. Μαλογιάννης, Μ. Ευαγγελόπουλος, Γ. Αθανασιάδης, Απ. Γεωργάκης, Χρ. Μηνούδης, Γ. Φετεινίδης, ενώ δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι: Β. Παπαδόπουλος, Ηρ. Ελευθεριάδης, Κ. Καρβούνης, Κ. Τερζίδης, Λ. Ασημακόπουλος .
Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά:
  • Η πολύ σημαντική ενέργεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ να προσκαλέσει στο τουρνουά τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας, για ενημέρωση σχετικά με το θέμα των δοτών μυελού των οστών. Μετά την ενημέρωση έγινε εγγραφή πολλών νέων δοτών μυελού των οστών (φίλων του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο Κλειδίου καθώς και πολλών ποδοσφαιριστών) από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας.
  • Το ποσό που συγκεντρώθηκε από το συμβολικό αντίτιμο του εισιτηρίου, δόθηκε για την δημιουργία ποδοσφαιρικής Ακαδημίας με το όνομα ''ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ''.
Η εκδήλωση έκλεισε με ''μπουφέ'' στον χώρο των αποδυτηρίων.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ (παράγοντες και ποδοσφαιριστές) για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του ΤΟΥΡΝΟΥΑ. Έκαναν τα πάντα για να πραγματοπιηθεί αυτή η πολύ σημαντική εκδήλωση, χωρίς κενά και ελλείψεις και εκπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον σκοπό για τον οποίο ξεκίνησαν. 
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ











Δεν υπάρχουν σχόλια: