Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζεται η προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας του χωριού μας μέσα από παλιές φωτογραφίες

Αρχές της δεκαετίες του '50
Συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής παλιών φωτογραφιών, που έχουν σχέση με πρόσωπα, τοπία, γεγονότα και εκδηλώσεις του χωριού μας. 
Είναι βέβαιο ότι όλοι έχουμε καταχωνιασμένα στα συρτάρια μας, ανεκτίμητα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αναδύουν την αύρα μιας άλλης εποχής, μιας εποχής που έφυγε, αλλά δεν έσβησε στις μνήμες όσων την έζησαν.
Μία φωτογραφία από το πανηγύρι του χωριού, από το γάμο της γιαγιάς, από τα παλιά μαγαζιά, από το πατρικό σπίτι, από την πλατείες του χωριού, από το σχολείο, από διάφορες εκδηλώσεις, κ.α.
Το ''Τρίκαλα Ημαθίας'' ξεκίνησε την καταγραφή της ιστορίας του χωριού μας μέσα από παλιές φωτογραφίες και όσοι θέλετε να συμμετέχετε σ' αυτή την προσπάθεια, αφιερώστε λίγο χρόνο ψάχνοντας στα συρτάρια σας και σίγουρα θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες. 
Ελάτε στην Κοινότητα και φέρτε μας παλιές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο χωριό μας. Το φωτογραφικό υλικό θα ψηφιοποιείται και θα επιστρέφεται στον κάτοχό του. 
Το φωτογραφικό υλικό μπορεί επίσης να αποστέλλεται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: saltnico@yahoo.gr
Ελάτε να καταγράψουμε και να αναδείξουμε μαζί την ιστορία του χωριού μας
  • Να δούμε τις αλλαγές που έγιναν με το πέρασμα των χρόνων
  • Να ξαναζήσουμε παλιές στιγμές
  • Να γνωρίσουμε ανθρώπους από το παρελθόν

    Ήδη έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός παλιών φωτογραφιών και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν μέχρι τώρα στην προσπάθεια αυτή.
Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6974313934

Δεν υπάρχουν σχόλια: