Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ποδοσφαιρικό Σαββατόβραδο . . .

Α.Ο. ''Μέγας Αλέξανδρος'' Τρικάλων   3
''Φίλιππος'' Μέσης  2 
Ένα πολύ όμορφο Σαββατιάτικο απόγευμα πρόσφεραν στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Τρικάλων, ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' και ο ''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' Μέσης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. 

Συναρπαστικός ο αγώνας, έγινε μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια και τα είχε όλα. Πάθος, ρυθμό, πάρα πολλές φάσεις, πέναλτι, αποβολή (με 2η κίτρινη κάρτα) και προ πάντων πολλά γκολ. Τα Τρίκαλα (τα οποία αγωνίστηκαν χωρίς τον παίκτη-προπονητή τους Γ. Ντάμτσιο), έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο 1ο κυρίως ημίχρονο, ενώ η Μέση ισορρόπησε το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο και έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αποχωρούν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο και τους παράγοντες της Μέσης να ευχαριστούν τους γηπεδούχους για την υπέροχη φιλοξενία. 
Οι σκόρερς του αγώνα:
4′   Δημούλτσης (0-1)
32′   Σούρλας Δημήτρης (1-1)
48′   Σαλτουρίδης Μπάμπης (πέναλτι) (2-1)
83′   Αθανασιάδης Σάββας (3-1) 
90′   Καρασαββίδης (3-2)
Στο 79' αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος των Τρικάλων με 2η κίτρινη κάρτα.
Τρίκαλα: (προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος)
Ν. Μουσκεφτάρας, Κ. Καρβούνης (λόγω τραυμ. 70' Β. Ακρίβος), Χρ. Μηνούδης, Άρ. Μηνούδης, Ηρ. Ελευθεριάδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Σ. Αθανασιάδης (84' Στ. Σούρλας), Ν. Γιάντζος (63' Β. Κασνακίδης), Δ. Σούρλας, Β. Παπαδόπουλος.
Μέση: (προπονητής Μπάμπης Πετρίδης)
Θεοδωρίδης, Μουρατίδης, Αμοιρίδης, Καρασαββίδης, Γατόπουλος, Δημούλτσης, Παππάς, Γιάννου, Βοργιατζίδης, Μπρέγκου, Τζιβάρας
-------------------------------------------------------------------------------
Εντυπωσιακό το γεγονός ότι στην αρχική ενδεκάδα των Τρικάλων αγωνίστηκαν δύο 17χρονοι (Καρβούνης, Γιάντζος), ένας 18χρονος (Ηλ. Αθανασιάδης), ένας 19χρονος (Δ. Σούρλας) και δύο 21χρονοι (Μουσκεφτάρας, Ελευθεριάδης), οι περισσότεροι από τους οποίους αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία. Έτσι φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα νωρίς-νωρίς ένας από τους βασικούς στόχους της Διοίκησης, που είναι η βελτίωση και η καθιέρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας. 
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι επτά, κάτω των 20 ετών, ποδοσφαιριστές (όλοι τους έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, σε επίσημα παιχνίδια), που αν συνεχίσουν να δουλεύουν στις προπονήσεις με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό, όπως μέχρι σήμερα, δεν θ' αργήσει η μέρα που θα καθιερωθούν και αυτοί. Ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμη στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
--------------------------------------------------------------------------------

Φυσικά δεν χρειάζονται ούτε θριαμβολογίες στις νίκες, ούτε απογοητεύσεις στις ήττες. Με βάση την ''φιλοσοφία'' της Διοίκησης, εκείνο που χρειάζεται είναι συνεχής προσπάθεια για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Γι' αυτό θα πρέπει η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, να συνεχιστεί με ακόμη περισσότερη σοβαρότητα και συνέπεια και ο καθένας από την πλευρά του (διοίκηση-προπονητής-παίκτες) να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε και σε συνδυασμό με την καταξίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών, η πορεία της ομάδας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη στη συνέχεια. 
--------------------------------------------------------------------------------
Δεν εξασφάλισαν άδεια από την μονάδα στην οποία υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία οι ποδοσφαιριστές μας Βασ. Σερμπίνης και Άγγ. Καραντουλαμάς και απουσίασαν από τον σημερινό αγώνα.  











































Επόμενος αγώνας το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στην Αλεξάνδρεια με τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: