Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Γενέθλια σήμερα 21 Οκτωβρίου για το blog μας

Αφού ζητήσουμε συγνώμη (από τους λίγους ή τους λίγο περισσότερους που ενδεχομένως μας διαβάζουν εδώ και τρία χρόνια) για τις λίγες αναρτήσεις μας τους τελευταίους 2-3 μήνες, γράφουμε λίγες γραμμές για τα τρίτα γενέθλιά μας, με την υπόσχεση ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε κανονική ροή αναρτήσεων...
----------------------------------------------------------  
Και να που πέρασαν τρία χρόνια. 21 Οκτωβρίου 2010 κάναμε την πρώτη εμφάνισή μας στον κόσμο του διαδικτύου.
Είναι γεγονός, ότι μας προβλημάτισε εκείνη η πρώτη μας επικοινωνία. Τι να γράψουμε, τι να πούμε, τι να σας μεταφέρουμε…
Αφού περάσαμε ώρες ολόκληρες, γράφοντας και σβήνοντας….ανεβάσαμε δειλά δειλά στις 21 Οκτωβρίου 2010 τις δύο πρώτες αναρτήσεις μας.
http://trikala-imathias.blogspot.com/2010/10/blog-post_3872.html
http://trikala-imathias.blogspot.com/2010/10/blog-post_1272.html

Τρία χρόνια μετά...συγκίνηση, ικανοποίηση! Σίγουρα κάναμε λάθη και παραλείψεις αυτά τα τρία χρόνια, αλλά δεν είμαστε δημοσιογράφοι. 

Για την μέχρι σήμερα πορεία, επιτυχή ή όχι, θετική ή αρνητική, αρμόδιοι είστε όλοι εσείς οι "αναγνώστες", γνωστοί και άγνωστοι.

Εμείς αισθανόμαστε υπέροχα που μετά από τρία χρόνια, βλέπουμε πως η πρωτοβουλία που αναλάβαμε, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε, άξιζαν τον κόπο και το χρόνο! 

Είμαστε χαρούμενοι γιατί πιστεύουμε πως με τις μικρές μας δυνάμεις προσθέσαμε ένα λιθαράκι στην ενημέρωση για τα δρώμενα της περιοχής μας, του τόπου που γεννηθήκαμε, πονάμε και αγαπάμε!

Είμαστε υπερήφανοι για τη δική σας φιλία και εμπιστοσύνη! Με χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε ότι μέρα με τη μέρα η παρέα μας μεγαλώνει. 

Ο μεγαλύτερος αριθμός των αναρτήσεων του ιστολογίου προέρχεται από προσωπική μας συγγραφή και οι υπόλοιπες είναι αναδημοσιεύσεις από άλλα ιστολόγια, πάντοτε μέσα στο κεντρικό πνεύμα και ιδεολογία του παρόντος.

Κι όταν δημιουργείς κάτι από αγάπη και μεράκι, το φροντίζεις ακόμα περισσότερο, το μεγαλώνεις, το “αναθρέφεις”, χαίρεσαι όταν έχει ανταπόκριση κι από άλλους ανθρώπους και εισπράττεις ηθική ικανοποίηση, βλέποντας τα στατιστικά του ιστολογίου.

Με χαρά βλέπουμε ότι εκτός από τους ‘’επισκέπτες’’ που προέρχονται από την Ελλάδα (στη συντριπτική τους πλειοψηφία Τρικαλινοί που ζουν σε άλλα μέρη), επισκέπτονται καθημερινά το blog μας αναγνώστες από την Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ουγγαρία, τη Δανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Αλβανία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Αυστρία, την Κροατία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία, τον Καναδά, τη Νιγηρία, τη Ν. Αφρική και περιστασιακά από άλλες χώρες, φανταζόμαστε Τρικαλινοί οι περισσότεροι ή έχοντες κάποια σχέση με τα Τρίκαλα, αλλά και καταγόμενοι από την γύρω περιοχή.

Και επειδή το διαδίκτυο είναι η δύναμη των πολιτών για την ελεύθερη έκφρασή τους, είναι βαθιά η πεποίθησή μας ότι με τη συμμετοχή σας, με τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, τις παρατηρήσεις σας, με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας, μπορεί το ιστολόγιό μας να συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε να κάνουμε σαν χωριό, σαν περιοχή, σαν τόπος, ένα βήμα μπροστά!

Ευχαριστούμε τους φίλους που μας έκαναν σύνδεσμό τους, καθώς και όλους τους επισκέπτες που αναζήτησαν αυτό το ιστολόγιο ή βρέθηκαν τυχαία και διάβασαν το περιεχόμενό του.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους 
για τα email και την παρέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: