Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μήνυμα του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων: Σας ευχαριστούμε από καρδιάς…..

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας, ευχαριστεί όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην άψογη οργάνωση της  εκδήλωσης για τη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια.

H ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η παρακάτω:
«Φανερά ικανοποιημένοι από την επιτυχία της εκδήλωσης για τη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας (2η Λαμπαδηδρομία και Συναυλία Αγάπης με την Ορχήστρα Νέων Δίου) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου, στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και αφού τονίσουμε τη μεγάλη υποστήριξη και συμβολή της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας στην επιτυχία της εκδήλωσης (καθίσματα, εξέδρα και προ πάντων υψηλών απαιτήσεων ηχητική κάλυψη της συναυλίας):
  • Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου - στο οποίο ανήκει η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ - που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου μας.
  • Ευχαριστούμε την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ, που πρόσφερε στο μουσικόφιλο κοινό των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής μια μαγευτική μουσική βραδιά, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία αγάπης. 
  • Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά που πήραν μέρος στη λαμπαδηδρομία, για την όμορφη, πειθαρχημένη και άψογη παρουσία τους.
  • Ευχαριστούμε την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων κ. Κιρκιλιανίδου Μαρία για την άψογη συνεργασία μας σε ό,τι χρειαστήκαμε. 
  • Ευχαριστούμε το κατάστημα firesports του Βαγγέλη Γεωργιάδη για την χορηγία (ήταν προσφορά του τα μπλουζάκια των λαμπαδηδρόμων)
  • Ευχαριστούμε τα παραδοσιακά αποστακτήρια ''Νίκος & Γιάννης Τσουμάνης'' και την κ. Ευδοξία Ζαφειροπούλου για την προσφορά ειδών, για το δείπνο που παρέθεσε ο Σύλλογος στο τέλος της συναυλίας στα μέλη και στους συνοδούς της ορχήστρας.
  • Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, οι οποίοι εργάστηκαν με πολύ ζήλο και ενθουσιασμό, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες όχι μόνο τις προηγούμενες μέρες (της προετοιμασίας), αλλά και κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της εκδήλωσης.
Μα προ πάντων ευχαριστούμε:
  • τους εθελοντές αιμοδότες για την χωρίς σκοπιμότητα μεγαλειώδη πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και προσφοράς τους, 
και
  • τους πολυπληθείς φίλους του Συλλόγου μας για την παρουσία τους, αλλά και για την συγκινητική τους ανταπόκριση και στήριξη, σε όλες τις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε.

Και αν κάπου δυσαρεστήσαμε με τις όποιες ''ατέλειες'' ή ''παραλήψεις'' μας, ζητάμε συγγνώμη, αλλά…. εθελοντική οργάνωση είμαστε και όχι επαγγελματίες…. Ίσως αξίζουμε λίγη κατανόηση. Άλλωστε ως Σύλλογος, ουδέποτε μας ενδιέφερε να είμαστε μόνο αρεστοί, αλλά πάντα μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει με τις δράσεις του να προωθεί την ιδέα του εθελοντισμού, σε όλες του τις εκφάνσεις. Η μεγάλη ανταπόκρισή σας, μας φορτώνει με ευθύνες να συνεχίσουμε την προσπάθεια με περισσότερη διάθεση, ευθύνη, σοβαρότητα και συνέπεια.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή όλων, ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής»

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς…..
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: