Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τα νέα της Ομάδας

Μετά από τρεις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις που οδήγησαν σε διοικητικό αδιέξοδο και μετά από απραξία δύο μηνών που οδήγησε σε έντονο προβληματισμό για το μέλλον του Συλλόγου, χρειάστηκαν κάποιες συζητήσεις και δύο μόνο ώρες αυτή την εβδομάδα για να μπορούμε σήμερα να πούμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Σε άριστη κατάσταση οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, αφού κάποια παιδιά της προηγούμενης Διοίκησης - παρά το γεγονός ότι δεν ήταν βέβαιο ότι θα συνεχίσουν - δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση...
  • Το ρόστερ πλήρες, αφού - σχεδόν - όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, αλλά και οι περισσότεροι παράγοντες που έφεραν (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) την ομάδα στο σημερινό της αξιόλογο επίπεδο, δηλώνουν παρόντες...
Στα πολύ ευχάριστα
  • η επιστροφή στην ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, ο οποίος μετά από απουσία 3,5 χρόνων θα συναντήσει και πάλι τους παλιούς του φίλους και συμπαίκτες.
  • η πιθανή επιστροφή στην ομάδα του Χρήστου Κυτούδη, μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων στο Ηράκλειο της Κρήτης
  • η πλήρης αποθεραπεία μετά τον σοβαρό τραυματισμό (πέρυσι στην προετοιμασία) και επιστροφή του Σίμου Καραούσογλου 
  • η επιστροφή του Κίμωνα Τερζίδη, ο οποίος απουσίασε πέρυσι (μαθητής Γ' Λυκείου) από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας
Βέβαια, ανάμικτα συναισθήματα μας δημιουργεί η περίπτωση του Δημήτρη Σούρλα, αφού λόγοι που σχετίζονται με τις σπουδές του και την επαγγελματική προοπτική, ίσως τον υποχρεώσουν να αποχωρήσει (με την ευχή μας και την προτροπή μας) από την ομάδα. Και δεν είναι ότι θα μας λείψει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές μας, αλλά θα λείψει ένα κόσμημα από την ομάδα μας. Φυσικά - και το ξέρει - θα αποτελεί πάντα μέλος της αθλητικής μας οικογένειας.
Σε όλα αυτά να προσθέσουμε την προώθηση και την ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα εννιά (9) παιδιών από την Ακαδημία, με την σύμφωνη γνώμη των προπονητών Γ. Ντάμτσιου και Μπ. Σαλτουρίδη.
Και φυσικά - όπως τονίζουμε κάθε χρόνο -
η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή σε όλα τα δικά μας παιδιά που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, ενώ μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα όποιος από τους ποδοσφαιριστές  μας το επιθυμεί, αρκεί μόνο να το ζητήσει. 
Απομένει η οριστικοποίηση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι που θα γίνει την Δευτέρα το βράδυ στις 9.30 στο κοινοτικό κατάστημα. Εκεί θα οριστικοποιηθεί ποιοί από την προηγούμενοι διοίκηση θα συνεχίσουν και ποιοί θα αποχωρήσουν, ενώ καλούμε για ενημέρωση και θα χαρούμε να είναι παρόντες όσο περισσότεροι φίλοι της ομάδας και παράλληλα απευθύνουμε έκκληση - σε όσους το επιθυμούν - να πλαισιώσουν το Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: