Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Mε ομιλητή τον Διοικητή του Α.Τ. Πλατέος κ. Θέμη Σιδηρόπουλο, ημερίδα στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος την Κυριακή 19 Απριλίου με θέμα τα ατυχήματα

Ημερίδα με θέμα: ''ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, η πρόληψή τους είναι κατορθωτή'', θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πολύπειρος στα θέματα αυτά Διοικητής του Α.Τ. Πλατέος, Αστυνόμος Κύριος Σιδηρόπουλος Ευθύμιος, ο οποίος θα μας μεταφέρει γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες ενασχόλησης με το αντικείμενο του ατυχήματος και θα κάνει μια προσπάθεια ενημέρωσης που θα έχει ως στόχο την δυνατότητα πρόληψης των ατυχημάτων.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο γονέα και ενήλικο που επιθυμεί να ενημερωθεί από τον έμπειρο Διοικητή, περί του τρόπου εκμάθησης αποφυγής ατυχημάτων.
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν Φορείς και Σύλλογοι των Τρικάλων:
(Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' - Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' - Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' - ΤΟΕΒ - Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: