Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μπάρμπεκιου της Διοίκησης για τους ποδοσφαιριστές

Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το υπέροχο κλίμα - συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς - που υπάρχει και φέτος στην ομάδα, η Διοίκηση του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' οργάνωσε, μετά την προπόνηση της Παρασκευής, μπάρμπεκιου για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μπροστά στο Κοινοτικό κατάστημα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει και να τους συγχαρεί για την προσπάθειά τους αυτές τις 30 πρώτες μέρες σκληρής προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Φαγητό, λίγη μπύρα, κουβέντα, πειράγματα, χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση, δημιούργησαν μια όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Όλοι πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο τρίωρο και εύκολα έβγαινε το συμπέρασμα του ''πόσο υπέροχο είναι, να είναι κάποιος μέλος μιας αθλητικής παρέας και γενικότερα κάθε συλλογικής προσπάθειας''.





Στα ευχάριστα της βραδιάς η παρουσία της Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του  Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' και πολύ όμορφη η στιγμή κατά την οποία πρόσφεραν αναμνηστικά στην Πρόεδρο της ομάδας, θέλοντας μ' αυτόν το τρόπο να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την συμμετοχή - ως εθελοντές - ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας  στο 6ο Φεστιβάλ Γκάιντας. Και όπως μας είπε η κ. Μαρία Διούδη, το ίδιο θα γίνει και την επόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου (στην διάρκεια της 17ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας) με την προσφορά αναμνηστικών στον Σύλλογο Αιμοδοσίας για την συμμετοχή μελών του ως Εθελοντές στο 6ο Φεστιβάλ Γκάιντας. 



 




   





Δεν υπάρχουν σχόλια: