Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χθες στην Αστερούπολη στο Πλατύ

Αν και το κρύο ήταν ανασταλτικός παράγοντας το βράδυ της Δευτέρας, όσοι παραβρέθηκαν στην Αστερούπολη κατά την τρίτη ημέρα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων δεν έχασαν!
Η βραδιά ξεκίνησε με το καταπληκτικό μουσικοχορευτικό θέαμα που παρουσίασαν οι χορευτές του συγκροτήματος Κορδελιού- Ευόσμου “Αργώ”, οι οποίοι παρουσίασαν μια σειρά από χορούς από τη Γεωργία. Στο συγκρότημα που εμφανίστηκε στην “Αστερούπολη” υπήρχαν χορευτές διαφόρων ηλικιών, από 4 έως 30 ετών ενώ το θέμα που προσέφεραν ήταν πολύ όμορφο – το χειροκρότημα των θεατών όμως κέρδισαν οι 2 μικρές χορεύτριες που εμφανίστηκαν προς το τέλος.
Η συνέχεια δόθηκε με ελληνική και ξένη ροκ μουσική από τους “Τουρίστες”, που έπαιξαν τραγούδια από την ελληνική, βρετανική και αμερικανική μουσική σκηνή. Τέλος στη σκηνή της “Αστερούπολης” βρέθηκαν χθες βράδυ ο Γιάννης Ποταμιάνος και οι Αρμενιστές του Βορρά που ερμήνευσαν, για τους επισκέπτες που αψήφισαν το κρύο και βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αστερούπολη, τραγούδια διαφόρων Ελλήνων συνθετών (από Ζαμπέτα μέχρι και Θεοδωράκη).
Όσον αφορά τις δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες μας, αυτές συνεχίστηκαν και εχθές με παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και φυσικά την ανάγνωση από τους εθελοντές παραμυθιών, στο Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη.






Το σημερινό πρόγραμμα (τρίτη) είναι το ακόλουθο:
6.00: Η χορωδία «Μελισσάνθη» του δήμου Αλεξάνδρειας με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
7.30: DJ Show με τον DJ Lito.
Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων- Παιχνιδιών (Εργαστήρι Αϊ Βασίλη).
5.00-6.00: «Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει…».
6.00-7.00: «Ξεχιόνισε για να με βρεις…».
7.00-8.00: Ανάγνωση Παραμυθιού.
8.00-10.00: Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές- Παίζουμε Δημιουργώντας

Δεν υπάρχουν σχόλια: