Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ξεκίνημα για τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ με ενθουσιασμό, όραμα και φιλοδοξίες . . .

Παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
Συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., παρόντες σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, δύο οι απουσίες, πολλά τα χαμόγελα, αλλά εκείνα που περίσσευαν ήταν η χαρά για την έναρξη της προετοιμασίας, ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ''δουλειά'' από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, του προπονητή κ. Γιώργου Ντάμτσιου και της Διοίκησης. Όλοι τους με πολύ καλή διάθεση, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται. Προ πάντων όμως όλοι έχουν βάλει ένα μεγάλο ''στοίχημα'', που είναι το ''χτίσιμο'' της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας τα επόμενα χρόνια, καθώς και η επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.
Στην αρχή έγινε η διανομή του αθλητικού υλικού, και στη συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Εύα καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. τους ποδοσφαιριστές, παρουσίασε τα νέα πρόσωπα και στη σύντομη ομιλία της σημείωσε ότι: ''Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά με επιτυχίες και προ πάντων χωρίς τραυματισμούς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείξουμε σωστό χαρακτήρα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε όλοι μας. Θα το πετύχουμε με πολύ δουλειά, πειθαρχία, υπομονή και σωστή συμπεριφορά όλων μας''.
Ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πάτερ Εφραίμ, αμέσως μετά μια εξαιρετική ομιλία του προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές και μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση . . . 
Αξίζει να αγκαλιάσουν όλοι οι φίλαθλοι τη φετινή προσπάθεια.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά
με υγεία και επιτυχίες

 

 
 
 
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: