Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δύο χρόνια trikala-imathias.blogspot.com

Και να που πέρασαν δύο χρόνια. Σήμερα Kυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 τα δεύτερα γενέθλιά μας. 
21 Οκτωβρίου 2010, κάναμε την εμφάνισή μας στον κόσμο του διαδικτύου.
Είναι γεγονός, ότι μας προβλημάτισε εκείνη η πρώτη μας επικοινωνία. Τι να γράψουμε, τι να πούμε, τι να σας μεταφέρουμε…
Αφού περάσαμε ώρες ολόκληρες, γράφοντας και σβήνοντας….κάναμε δειλά δειλά 
τις δύο πρώτες αναρτήσεις μας: 

http://trikala-imathias.blogspot.com/2010/10/blog-post_3872.html
http://trikala-imathias.blogspot.com/2010/10/blog-post_1272.html

1993.   Αεροφωτογραφία του χωριού μας 
Δύο χρόνια μετά...συγκίνηση, ικανοποίηση!
Για την μέχρι σήμερα πορεία, επιτυχή ή όχι, θετική ή αρνητική, αρμόδιοι είστε όλοι εσείς οι "αναγνώστες", γνωστοί και άγνωστοι.


Εμείς αισθανόμαστε υπέροχα που μετά από δύο χρόνια, βλέπουμε πως η πρωτοβουλία που αναλάβαμε, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε, άξιζαν τον κόπο, το χρόνο, τις θυσίες!

Είμαστε χαρούμενοι γιατί πιστεύουμε πως με τις μικρές μας δυνάμεις προσθέσαμε ένα λιθαράκι στην ενημέρωση για τα δρώμενα της περιοχής μας, του τόπου που γεννηθήκαμε, ζούμε, πονάμε και αγαπάμε!

Είμαστε υπερήφανοι για τη δική σας φιλία, αγάπη και εμπιστοσύνη! Με χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε ότι μέρα με τη μέρα η παρέα μας μεγαλώνει. Χωρίς εσάς, τους φίλους-αναγνώστες, δεν θα είχε γίνει τίποτα!

Ο μεγαλύτερος αριθμός των αναρτήσεων του ιστολογίου προέρχεται από προσωπική μας συγγραφή και οι υπόλοιπες είναι αναδημοσιεύσεις από άλλα ιστολόγια, πάντοτε μέσα στο κεντρικό πνεύμα και ιδεολογία του παρόντος.

Κι όταν δημιουργείς κάτι από αγάπη και μεράκι, το φροντίζεις ακόμα περισσότερο, το μεγαλώνεις, το “αναθρέφεις”, χαίρεσαι όταν έχει ανταπόκριση κι από άλλους ανθρώπους και εισπράτεις ηθική ικανοποίηση, βλέποντας τα στατιστικά του ιστολογίου.

Με χαρά βλέπουμε ότι εκτός από τους ‘’επισκέπτες’’ που προέρχονται από την Ελλάδα (στη συντριπτική τους πλειοψηφία Τρικαλινοί που ζουν σε άλλα μέρη), επισκέπτονται καθημερινά το blog μας αναγνώστες από την Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουγγαρία, τη Δανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Αλβανία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Ρωσία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νιγηρία και περιστασιακά από άλλες χώρες, φανταζόμαστε Τρικαλινοί οι περισσότεροι, αλλά και καταγόμενοι από την γύρω περιοχή.
Και επειδή το διαδίκτυο είναι η δύναμη των πολιτών για την ελεύθερη έκφρασή τους, είναι βαθιά η πεποίθησή μας ότι με τη συμμετοχή σας, με τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, τις παρατηρήσεις σας, με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας, μπορεί το ιστολόγιό μας να συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε να κάνουμε σαν χωριό, σαν περιοχή, σαν τόπος, ένα βήμα μπροστά!

Σίγουρα θα κάναμε λάθη και παραλείψεις αυτά τα δύο χρόνια, αλλά δεν είμαστε δημοσιογράφοι.
Το μόνο που έχουμε να καταθέσουμε είναι ότι: Λειτουργούμε χωρίς ιδιοτέλεια και σκοπιμότητα.

Τελειώνοντας σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε με email τις όποιες εκτιμήσεις και παρατηρήσεις σας.

Ευχαριστούμε τους φίλους που μας έκαναν σύνδεσμό τους, καθώς και όλους τους επισκέπτες που αναζήτησαν αυτό το ιστολόγιο ή βρέθηκαν τυχαία και διάβασαν το περιεχόμενό του.
Ευχαριστούμε όλους για τα email και την παρέα.

Υ.Γ.
Μικρό απόσπασμα από ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβα, με αφορμή την για λίγες μέρες διακοπή των αναρτήσεων και την επιστροφή σ' αυτές. 
''Αγαπητέ Νίκο,
Θέλω να σου εκφράσω την χαρά μου για το γεγονός της επιστροφής σου στις αναρτήσεις! Ξέρεις πως πολλές φορές ο τόπος που ζούμε επηρεάζει-εως και διαμορφώνει τις επιλογές μας ....
Για κάθε εχθρό που κάνεις έχεις 10 καινούργιους φίλους. Συνέχισε την όμορφη "τρέλα" σου. Έχεις πολλούς "τρελούς" που την επιζητούν μανιωδώς.

Πολλούς χαιρετισμούς από 
.........''

Δεν υπάρχουν σχόλια: