Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 17η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την ατομικότητα και τον εγωισμό, πολύ αισιόδοξο μήνυμα η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας 
Με άλλη μια πετυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία (17η σε διάστημα 4,5 χρόνων), που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Βέροιας, ολοκληρώθηκε η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.
Από τις 9.00 το πρωί μέχρι 01.30 το μεσημέρι, υπήρχε συνεχής ροή εθελοντών Αιμοδοτών, τακτικών αλλά και πολλών νέων, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. 
Συγκεντρώθηκαν 40 μονάδες αίματος και πολλοί ήταν οι Εθελοντές που προσήλθαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν. Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του. 

Για άλλη μια φορά ένας υπέροχος ''μπουφές'' που ετοίμασαν όπως κάθε φορά γυναίκες του χωριού, περίμενε όχι μόνο τους Εθελοντές Αιμοδότες αλλά και όσους περνούσαν από το Κοινοτικό Κατάστημα όπου γινόταν η Αιμοδοσία.
Η μέρα έκλεισε με γεύμα που παρέθεσε το Δ.Σ. του Συλλόγου στο προσωπικό του Νοσοκομείου Βέροιας, σε ταβέρνα του χωριού. 


  







 


 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: