Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ιστορική μέρα για την ομάδα μας. Άλλη μια λαμπρή σελίδα στην 50χρονη Ιστορία της

Την ομάδα των Βετεράνων της Θρυλικής ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ, φιλοξένησε ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων. Ξεχωριστή μέρα για την ομάδα μας, αλλά και για το χωριό μας. Οπωσδήποτε μια λαμπρή σελίδα στην 50χρονη ιστορία του συλλόγου μας.
Η Ουγγρική αποστολή έφτασε στο χωριό μας το πρωί της Κυριακής, όπου την υποδέχθηκε η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας. Οι ώρες μέχρι την κυρίως εκδήλωση (στο γήπεδο) πέρασαν με Καφέ στο αναψυκτήριο, ξενάγηση στο κοινοτικό κατάστημα, στην κεντρική πλατεία, στο παλιό και νέο Δημοτικό Σχολείο, στα γραφεία του Λαογραφικού Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'', στην εκκλησία, στο Γυμνάσιο, Νηπιαγωγείο, κ.λ.π. Το μεσημέρι γεύμα σε ταβέρνα του χωριού, στη συνέχεια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους, και στις 4.00 όλοι κατευθύνθηκαν στο γήπεδο.

Στις 5.00 οι ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό συνοδευόμενες από τα παιδιά της Ακαδημίας μας, καταχειροκροτούμενες από τους φίλους και φίλες της ομάδας και του ποδοσφαίρου, που κατέκλυσαν στην κυριολεξία τις κερκίδες.
Κεντρικό πρόσωπο φυσικά ο συγχωριανός μας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Χρήστος Κασνακίδης που ζει στην Ουγγαρία εδώ και 27 χρόνια.




Ακολούθησε όμορφη και συγκινησιακή τελετή, την οποία βιντεοσκόπησε ο Θύμιος Γκογκίδης (φίλος του Xρήστου) και παρουσίασε η Γιάννα Σαλτουρίδου.
Λίγα λόγια από την Γιάννα για το ιστορικό της εκδρομής και της φιλοξενίας μας στη
Βουδαπέστη πριν τρεις εβδομάδες, λίγα λόγια για την εδώ παρουσία της Φερεντσβάρος και άρχισε το τελετουργικό το οποίο περιελάμβανε:.
Παρουσίαση των παλαιμάχων της Φερεντσβάρος και απονομή των αναμνηστικών (πλακέτα με το σήμα της ομάδας, μπλουζάκι με το σήμα της ομάδας, μπρελόκ της ομάδας, μπρελόκ και ένα CD του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' και φυσικά ένα μπουκάλι τσίπουρο) στον καθένα ξεχωριστά από τους δικούς μας παλαίμαχους. 
Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Χρήστο Κασνακίδη για την πολύπλευρη προσφορά του στο σύλλογό μας την οποία απένειμε ο τότε προπονητής του Βασίλης Μαυρούδης και μια φανέλα της ομάδας μας με το όνομά του, την οποία του παρέδωσε ο Γ. Αρχηγός Σωκράτης Φετεινίδης.
Αναφορά στη συμπλήρωση 35 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του Χρήστου, Μόσχου Κασνακίδη, ο οποίος πρόσφερε εθελοντικές υπηρεσίες στο χωριό μας αλλά και στην ομάδα μας με την ιδιότητα του νοσοκόμου και σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του.

Το μικρό τελετουργικό συνεχίστηκε με τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ Ελλάδας και Ουγγαρίας, ένα προσωπικό δώρο που μου χάρισε ο Χρήστος Κασνακίδης και ακολούθησε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας όπου οι παλαίμαχοι της Φερεντσβάρος αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο με την σημερινή μας ομάδα και στο δεύτερο με την ομάδα των παλαιμάχων μας.
Διαιτητής του αγώνα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Πόλυς Σωτηριάδης και επόπτες ο Μέρκος Χατζόπουλος και ο Παντελής Μπάκας
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε μουσικοχορευτική βραδιά στην ταβέρνα ΛΕΝΟΣ με φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.








































































































''Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Χρήστο Κασνακίδη, ευχαριστούμε την Ουγγρική αποστολή, ευχαριστούμε και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σ' αυτή την ξεχωριστή μας εκδήλωση''

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Εμεις σας ευχαριστουμε!