Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η παράσταση "Αλαντίν" στη Νάουσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
Τηλ. 6945 978340

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Σάββατο 
9 Φεβρουαρίου 
στις 6:30 μ.μ. .

ΑΛΑΝΤΙΝ
Σκηνοθεσία  ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ
Μετάφραση - Διασκευή ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Οι παραγωγοί του «Καλά Χριστούγεννα κύριε Σκρουτζ» και του «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ»  παρουσιάζουν την εκπληκτική θεατρική μουσική παράσταση «ΑΛΑΝΤΙΝ»,  βασισμένη στα παραμύθια της Ανατολής «Χίλιες και μια Νύχτες».

Ιπτάμενα χαλιά, παζάρια της Ανατολής, σπηλιές γεμάτες θησαυρούς, μαγικά λυχνάρια όλα ζωντανεύουν με τρόπο μαγικό και εντυπωσιακό, σ’ ένα από τα λίγα έργα της Παγκόσμιας λογοτεχνίας που έχουν συγκινήσει τόσο την ανθρώπινη φαντασία και έχει μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων.

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, μυστήριο, μαγεία, χορό, ζωντανή μουσική, τραγούδι και πολύ γέλιο, που θα μαγέψει και θα κερδίσει τις καρδιές σας.

Τη μαγευτική εκδοχή της ιστορίας αυτής, σκηνοθετεί η καταξιωμένη ηθοποιός Ταμίλλα Κουλίεβα που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά σημαντικά έργα του θεάτρου και του

Γέννηση

Ο Σπυριδάκης Στυλιανός του Ελευθερίου και της Γεωργίας και η  συγχωριανή μας Αγγελίδου Μαρία του Στάικου και της Ειρήνης, απέκτησαν το τρίτο τους παιδί (κορίτσι) στις 30 Ιανουαρίου 2013 στο Ρέθυμνο της Κρήτης όπου κατοικούν.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Θέατρο στο Νηπιαγωγείο Tρικάλων

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 το Νηπιαγωγείο Τρικάλων παρακολούθησε την θεατρική παράσταση 
"Ένα σεντούκι γεμάτο παραμύθια " από τη θεατρική ομάδα "Αερόστατο". 
Μερικές φωτογραφίες από αυτή την εμπειρία των παιδιών του Νηπιαγωγείου 


 

Συγχαρητήρια στον ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΛΙΚΗΣ για τη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Δελτίο τύπου

Οι διοικήσεις του Φιλίππου Μελίκης και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Συλλόγου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένα ακόμη όραμα των ανθρώπων του Φιλίππου έγινε πραγματικότητα.

Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας είναι πια γεγονός! Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των αθλητριών στο γήπεδο της Μελίκης, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από είκοσι κορίτσια.

Όσα κορίτσια ανεξαρτήτου ηλικίας, επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ομάδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του συλλόγου στην ιστοσελίδα του Φιλίππου Μελίκης στο facebook ή στα εξής τηλέφωνα:

6970-838830 (Κωστοπούλου Πόπη, watchUp)
6972-030528 (Βενιοπούλου Δήμητρα)
6974-730028 (Ν. Λιολιόπουλος)
Σημ. Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις αθλήτριες.



Μεταστεγάζεται ή καταργείται το ΚΑΠΗ στα Τρίκαλα;

Μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του Δήμου Αλεξάνδρειας ο εξοπλισμός του ΚΑΠΗ Τρικάλων, από το μισθωμένο κατάστημα στο οποίο λειτουργούσε μέχρι τώρα, στο ισόγειο του Κοινοτικού καταστήματος. 

Όπως είναι γνωστό, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό στα Τρίκαλα από 1 Ιανουαρίου 2013 όταν έληξε η μίσθωση και αυτή τη στιγμή προκύπτουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τη συνέχεια της λειτουργίας του.

Όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι, υπάρχει η σκέψη να λειτουργήσει το ΚΑΠΗ σε αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ώρες ξενοιασιάς και πολλές άλλες παροχές στους ηλικιωμένους, κάτι που γίνεται στα Τρίκαλα ανελλιπώς από το 1997. 
Τις επόμενες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες για την μεταστέγασή του και το νέο καθεστώς λειτουργίας του.


''Τα παιδιά της Άνοιξης'' ευχαριστούν

Το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης», ευχαριστούν θερμά : 

§ Την κα Μηνούδη Ευδοκία για την προσφορά πρωινού για τα παιδιά του Κέντρου, εις μνήμη του αδερφού της Κασνακίδη Δημοσθένη.

§ Τον κο Ρεσινιώτη Δημήτριο για τη δωρεά του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ εις μνήμη του γιου του Νικόλαου και της συζύγου του Μαρίας.

§ Τους συγγενείς και τους φίλους του εκλιπόντος Καρούσου Σπυρίδωνα για τη δωρεά αντί στεφάνου του χρηματικού ποσού των 310 ευρώ.
§ Την Τσηρίδου Ελένη για την προσφορά υλικών για τις κατασκευές των εργαστηρίων.
§ Ανώνυμο κύριο, φίλο του Κέντρου για την προσφορά εδεσμάτων για τα παιδιά.
 

Από το Δ.Σ του Συλλόγου

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση των μαθητών της Β' τάξης του Λυκείου Πλατέος


Όπως παλιά...

O Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ διοργανώνει μουσική βραδιά          «Όπως παλιά» 
με Ελληνική μουσική και DISKO τραγούδια, της δεκαετίας 1960 - 70 - 80.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου, 16 Φεβρουαρίου 2013 (ώρα 9 μ.μ.) στο Καφέ ''SEVEN SINS'' (του Ηλία Καρκάρα), στα Τρίκαλα.

Τιμή κάρτας 10 ευρώ.

Περιλαμβάνει ποτό και φρουτοσαλάτα 
Σας περιμένουμε...
για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να γνωρίσουν οι νεώτεροι την διασκέδαση της εποχής εκείνης, την χρυσή εποχή των disco στην Ελλάδα. 

Συνέχεια στο αφιέρωμα...

Όπως καθιερώσαμε, συνεχίζουμε και σήμερα (όπως και κάθε Δευτέρα) το αφιέρωμα στην Ιστορία του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, αυτή τη φορά με ορισμένα στοιχεία και εικόνες από τις ποδοσφαιρικές περιόδους:

1975-76, 1976-77, 1977-78 και 1978-79












Την επόμενη Δευτέρα 
1979-80, 1980-81, 1981-82 και 1982-83 

Τα Παιδιά της Άνοιξης ευχαριστούν

Το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης», ευχαριστούν θερμά :

§ Τους συγγενείς και τους φίλους του εκλιπόντος Απόστολου Αλεκόζογλου για τη δωρεά αντί στεφάνου του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ και την προσφορά εδεσμάτων.

§ Τις οικογένειες Θεόδωρου Αλδάκου, Γεώργιου Αλδάκου, Εμμανουήλ Αθανασάκη και Εμμανουήλ Ψαθά για τη δωρεά του χρηματικού ποσού των 120 ευρώ εις μνήμη του εκλιπόντος Σωτηρίου Τσιφτσιόπουλου.

§ Ανώνυμο κύριο, φίλο του Κέντρου για την προσφορά πρωινού για τα παιδιά και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.


Από το Δ.Σ του Συλλόγου

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Βασιλόπιτας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού καταστήματος.


Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας
και 
η οργανωτική επιτροπή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Συγκρότηση Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

O Διευθυντής Εκπαίδευσης Πιερίας συγχωριανός μας Στέλιος Κρίτογλου
Συγκροτήθηκε το Α΄ Τμήμα του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ως εξής:


ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τακτικά μέλη
  • 1. Χορόζογλου Πολύμνια του Νικολάου, Πρωτοδίκης
  • 2. Κολύβας Χρήστος του Κων/νου, Δικαστικός Αντ/πος του ΝΣΚ
  • 3. Κρίτογλου Αστέριος του Γερμανού, Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας


Αναπληρωματικά μέλη
  • 1. Τσόρμπα Άννα του Κωνσταντίνου, Πρωτοδίκης .
  • 2. Τοπαλίδης Δημήτριος του Κωνσταντίνου , Δικαστικός αντιπρόσωπος του ΝΣΚ .
  • 3. Κωνσταντινίδης Γεώργιος του Νικολάου, Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς .

Η θητεία των ανωτέρω μελών είναι διετής και λήγει 31-12-2014 

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ   3
''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ  2

Λ. Μαγγανάρης 
Παίζοντας με ψυχή, πάθος και πολύ καλή τακτική οι παίκτες των Τρικάλων πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση μέσα στο Γιαννακοχώρι με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την φορμαρισμένη ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας, διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με την πίκρα της ήττας.  
Με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών παρατάχθηκε η ομάδα μας, αφού απουσίασαν ο Ι. Παπαμιχαήλ (τραυματίας), ο Χρ. Μηνούδης (τιμωρημένος) και ο Σ. Αθανασιάδης (άρρωστος - ήταν στον πάγκο). 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 35' τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και αποχώρησε ο εκπληκτικός μέχρι εκείνη τη στιγμή Λ. Μαγγανάρης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Σ. Φετεινίδη, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο Νάουσας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και τις κακές καιρικές συνθήκες έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, από αυτά που διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Και όπως είπε ο ανταποκριτής που μετέδιδε το παιχνίδι για λογαριασμό του Ράδιο Αλεξάνδρεια, ήταν από τα καλύτερα του πρωταθλήματος και η αναφορά του στην ομάδα των Τρικάλων ήταν ιδιαίτερα κολακευτική. 

Τα γκολ
44'  Β. Παπαδόπουλος     0 - 1
46'  Βλαχοδήμος               1 - 1 
72'  Τουμαράς                   2 - 1 
82'  Θεοδοσιάδης              3 - 1 
85'  Σ. Αθανασιάδης          3 - 2

Τρίκαλα: 
Μ. Γιάντσης, Αρ. Κούκλας, Hλ. Αθανασιάδης (46' Σ. Αθανασιάδης), Λ. Μαγγανάρης (40' Β. Κασνακίδης), Β. Σερμπίνης, Αρ. Μηνούδης, Γ. Παντριάς, Χ. Σαλτουρίδης, Π. Κίτσας, Β. Παπαδόπουλος, Αγγ. Καραντουλαμάς

Τον Λάμπρο Μαγγανάρη επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο Νάουσας μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, αλλά και παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Νάουσας.

Εξαιρετική η φιλοξενία των γηπεδούχων και γι' αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο των Τρικάλων τους ευχαριστεί θερμά.

Τα άλλα αποτελέσματα 
Φίλιππος Μελίκης – ΑΕΠ Βέροιας 6-3
Θύελλα Στενημάχου – Απόλλων Αγ.Γεωργίου 1-1
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής 4-0
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης 2-1
ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Χαρίεσσας 2-3
Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-1
Ρεπό : Εθνικός Κλειδιού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1

Η ζωή μας είναι ταξίδι

Μας το έστειλε η φίλη-αναγνώστριά μας Βιργινία

Εικονογραφημένη - Μελοποιημένη Ποίηση
....Η ζωή μας είναι ταξίδι


Η ζωή μας είναι ταξίδι, ενα ταξίδι στο χρόνο

Ταξιδεύοντας θα δείς, θ'ακούσεις, θα γευτείς, θα μυρίσεις, θα μάθεις

Το κυριότερο όμως είναι ότι θα νιώσεις συναισθήματα

Θα νιώσεις χαρά, ικανοποίηση, επιτυχία, αγάπη σε όλες τις μορφές

Θα νιώσεις όμως και λύπη, θλίψη, φόβο, πόνο, απογοήτευση, μοναξιά, απόγνωση

Ταξιδεύοντας θα χρειαστεί να ξεπεράσεις εμπόδια

Να παλέψεις με κύκλωπες, να κολυμπήσεις σαν ναυαγός σε φουρτουνιασμένες θάλασσες

Θα κουραστείς, θα λυγίσεις θα πέσεις, θα σηκωθείς

Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να τη ζήσεις, όταν της δώσεις πλούσιο περιεχόμενο

Η ζωή σου αφορά κυρίως τη δική σου ύπαρξη

Στο βαθμό όμως που επηρεάζει και τις ζωές άλλων (κυρίως αυτών που νοιάζονται ή εξαρτώνται από εσένα) έχει νόημα να έχεις κουράγιο, δύναμη, επιμονή, θάρρος, να ξεπερνάς τις δυσκολίες και να συνεχίζεις

Στις δύσκολες στιγμές όταν θα σε κυριεύουν συναισθήματα, μοναξιάς, απογοήτευσης, απόγνωσης, να βρίσκεις καταφυγή ως βάλσαμο ψηχής στην " ποίηση"

Μην το βάζεις κάτω ποτέ

Πάντα μετά από κάθε μπόρα θα ξεπροβάλει ήλιος ζεστός και λαμπρός για να φωτίζει το ταξίδι σου στο χρόνο

Απόφαση Κοινοτικού Συμβουλίου Τρικάλων ..................... 9 Δεκεμβρίου 1964

Τότε που για την εκτέλεση κοινωφελών έργων υπήρχε και η επιβολή προσωπικής εργασίας....

Πιστή αντιγραφή από τα πρακτικά της Κοινότητας Τρικάλων
..........................
Θέμα 3ον
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τρικάλων μετά διαλογικήν συζήτησην έχον υπ' όψιν το άρθρο 41 του Ν.Δ. 3033/1954

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΩΣ

1. Επιβάλλει την παροχήν προσωπικής εργασίας εις του άρρενες και μόνον κατοίκους της Κοινότητας, έχοντας ηλικίαν 18 - 60 ετών, δέκα (10) ημερών και εις τα οχήματα και ελκυστήρας τριών (3) ημερών δια το οικ. έτος 1965.

2. Απαλλάσει τας θήλεις της προσωπικής εργασίας δια τον λόγον ότι αύται καθ' όλον το έτος ασχολούνται με τας οικιακάς των εργασίας και εις τα τέκνα των κ.λ.π.

3. Προσδιορίζει το αντίτιμον προσωπικής εργασίας δι' όσους δεν ήθελον εργασθεί εις δρχ. τριάντα πέντε (35) και εις δρχ. διακοσίας (200) δια τα οχήματα και ελκυστήρας, το οποίο αντίτιμον εισπραχθήσηται δια φορολογικών καταλόγων.

4. Η έναρξις της προσωπικής εργασίας κοινοποιηθήσηται και ορισθήσηται εις περιόδους κατά τας οποίας οι κάτοικοι δεν ασχολούνται εις γεωργικάς των εργασίας.





Στο τέλος της ημέρας

Ξεκίνησαν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων Ημαθίας, σας ενημερώνει πως τα μαθήματα παραδοσιακών χορών ξεκίνησαν και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη τις εξής ώρες:
6 μ.μ. - 7. μ.μ. για το μικρό χορευτικό
9 μ.μ. - 10 μ.μ. για το μεγάλο χορευτικό


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Συγκινητική η συμμετοχή στην 12η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Τρίκαλα Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε (σε διάστημα 2,5 χρόνων) ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας. Άλλη μια μέρα γιορτής για τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φίλους του Συλλόγου. 
Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας βρέθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων), την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 από τις 9.00 έως τις 13.30 και παρά το εργάσιμο της ημέρας, πολύ μεγάλη ήταν και πάλι η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο.
Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες ''δράσεις''.

Στο τέλος της 12ης Αιμοδοσίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και το προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την 13η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα γίνει τον Μάιο.

Οι Αιμοδότες της 12ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Γκανίδης Ι. Δήμος
Σωτηράκης Σ. Απόστολος 
Δρομπουλιανούδης Χρ. Γεώργιος
Γιάντσης Μ. Κυριάκος
Παρισίδης Π. Κων/νος 
Διούδης Δ. Μιχαήλ 
Κυτούδης Σ. Κυριάκος 
Ζωιτσούδη Χ. Αργυρώ 
Ζωιτσούδη Ν. Παναγιώτα
Ζωιτσούδης Χρ. Δήμος 
Μηνούδης Π. Άρης 
Κούτσιας Ηλ. Γεώργιος 
Γαλατσίδα Δ. Χρυσούλα 
Γαλατσίδα Κ. Σταυρούλα 
Παπαδημητρίου Δ. Νικόλαος 
Κουίδης Στ. Βασίλειος 
Παλιούρας Γ. Αλέξανδρος 
Κρεμμύδας Ι. Απόστολος 
Τσακιρίδης Κ. Σάββας 
Παρασχοπούλου Θ. Γιάννα 
Μπακάλης Β. Χρήστος 
Φετεινίδης Α. Σωκράτης  
Παπαμιχαήλ Δ. Ιωάννης 
Κασνακίδης Μ. Κυριάκος 
Κιρκιλιανίδης Π. Ιωάννης 
Γιαντσίδης Αν. Γρηγόριος 
Μπεκιαρόπουλος Φ. Κων/νος  
Γκακτζής Ρ. Ερσά 
Τζήκας Ε. Αθανάσιος
-------------------------------------------------------------------------------

Επειδή στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου που έγινε πριν λίγες μέρες, δεν βρέθηκε το φλουρί μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση αιμοδοτών, έγινε σήμερα στη διάρκεια της αιμοδοσίας κλήρωση (με τα ονόματα των απόντων από την κοπή της πίτας αιμοδοτών) και ο τυχερός ήταν ο Σάββας Τσακιρίδης. 


Φωτογραφίες από την 12η Εθελοντική Αιμοδοσία































Κοπή της βασιλόπιτας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ''

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων ‘’Ανατολική Ρωμυλία’’ σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου (στο παλιό Δημοτικό Σχολείο).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
 Το Διοικητικό Συμβούλιο


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Υποβολή δικαιολογητικών για τις εξετάσεις απόκτησης απολυτηρίου δημοτικού σχολείου

Aπό την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι στις 6 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30, θα γίνουν εξετάσεις σε απλά θέματα, για την απόκτηση Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου, στα εξής Δημοτικά Σχολεία της Περιφέρειάς μας:
1. 14ο Δ.Σ. Βέροιας ( Απ. Παύλου 1-Βέροια)

2. 1ο Δ.Σ. Αλεξάνδρειας (Ν. Ευαγγελά 12-Αλεξάνδρεια)

3. 6ο Δ.Σ. Νάουσας (Κοκκίνου 17-Νάουσα)

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν με το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας στο Γραφείο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ( Μητροπόλεως 44 - 4ος όροφος - Βέροια ) το αργότερο έως και τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και να καταθέσουν σχετική αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/ 86 για τη μόνιμη κατοικία τους.

Δικαίωμα συμμετοχής για την απόκτηση του παραπάνω τίτλου σπουδών έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 16ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν σε περιοχή του Δήμου όπου ανήκει ένα από τα ανωτέρω Δημοτικά Σχολεία.

Στην παραπάνω διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί οι οποίοι:

α) Είναι αναγνωρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες, σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης.

β) Είναι εξ αυτών που έχει απορριφθεί η αίτηση για αναγνώριση της προσφυγικής ιδιότητας, αλλά έχει εγκριθεί η παραμονή τους στην Ελλάδα για ανθρωπιστικούς λόγους.

Έντυπη αίτηση υπάρχει στο Γραφείο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 23310 - 24047, 26406

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013