Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Όμορφη εκδήλωση από τους Συλλόγους: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' και ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Τρικάλων Ημαθίας

Σε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία 150 και πλέον μελών και φίλων των τριών Συλλόγων, της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'', της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου, με κύριο χαρακτηριστικό την συνοχή των Τρικαλινών και την αισιοδοξία για το μέλλον των Συλλόγων, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας σε κοινή εκδήλωση που οργάνωσαν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' και η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρικάλων το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2013 στην ταβέρνα΄''ΛΕΝΟΣ'' στα Τρίκαλα. 


Στην αρχή της εκδήλωσης η γραμματέας του Συλλόγου Αιμοδοσίας Παπαμιχαήλ Αδριανή απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους των τριών Συλλόγων, ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου (και αιμοδότη του Συλλόγου μας) κ. Φώτη Δημητριάδη, με την υπόσχεση ότι η Δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες των Συλλόγων και στη συνέχεια ο Πάτερ Εφραίμ ευλόγησε τις Βασιλόπιτες.  
Ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας των Αιμοδοτών που συμμετείχαν σε πέντε (5) Εθελοντικές Αιμοδοσίες του Συλλόγου, οι οποίοι ήταν: Δέσποινα Κ. Σούμπουρου, Νίκος Δ. Παπαδημητρίου, Στάικος Δ. Αγγελίδης, Στέλιος Δ. Γκουγκούδης, Γιώργος Α. Καραγιάννης, Γρηγόρης Α. Γιαντσίδης, Δήμος Χ. Κασνακίδης, Nikoli Arben. 

Η προγραμματισμένη βράβευση από τον Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, των διεθνών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Παντελή Καφέ και Νίκου Γεωργέα δεν έγινε. Λόγοι ανωτέρας βίας, δεν επέτρεψαν την προσέλευσή τους στην εκδήλωση προς μεγάλη απογοήτευση κυρίως των παιδιών της Ακαδημίας.


Στη συνέχεια κόπηκαν οι βασιλόπιτες και μοιράστηκαν τα κομμάτια, πρώτα στα παιδιά της Ακαδημίας (τυχερός ο μικρός Giolena Manouel), μετά στους ποδοσφαιριστές του ''Μεγάλου Αλεξάνδρου'' (τυχερός ο ποδοσφαιριστής Σάββας Αθανασιάδης) και στη συνέχεια στους παρόντες αιμοδότες, ενώ κρατήθηκαν τα αντίστοιχα κομμάτια για τους απόντες αιμοδότες (δεν βρέθηκε το φλουρί στους παρόντες).  

Ακολούθησε πλούσιος ''μπουφές'' που ετοίμασαν για λογαριασμό των τριών Συλλόγων με πολύ μεράκι πολλές εθελόντριες κυρίες του χωριού και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με τους υπευθύνους των τριών Συλλόγων, αφού ευχαρίστησαν τον κ. Λένο για την παραχώρηση της αίθουσας, να ευχαριστούν όλους για την παρουσία τους λέγοντας: 

''Η μεγάλη σας ανταπόκριση, μας φορτώνει με ευθύνες να συνεχίσουμε την προσπάθεια με περισσότερη διάθεση, σοβαρότητα και συνέπεια. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή όλων οι Σύλλογοι μπορούν να προσφέρουν πολλά, να διατρανώσουν την παρουσία τους και να ενισχύσουν τη φωνή του τόπου μας.
Σας Ευχαριστούμε από καρδιάς''

Συμπερασματικά η ιδέα των υπευθύνων των τριών Συλλόγων για κοινή εκδήλωση, αποδείχθηκε πολύ καλή και άρεσε στον κόσμο. Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα γίνουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, με την συμμετοχή και του άλλου Συλλόγου του χωριού μας, του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ''. 














 








 

Περισσότερες φωτογραφίες
στο facebook Νίκος Σαλτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: