Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ξεκινάει τη Δευτέρα με ενθουσιασμό, όνειρα και φιλοδοξίες για την υλοποίηση των φετινών του στόχων

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και απομένουν λίγες ακόμη κινήσεις από τη διοίκηση - στα οργανωτικά και στα μεταγραφικά - ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 22 Ιουλίου και όλοι να αφοσιωθούν απρόσκοπτα στο έργο τους για την υλοποίηση του φετινού στόχου, που είναι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα χαίρει άκρας υγείας, αλλά κυρίως (και αυτό είναι το μεγάλο ''στοίχημα'' Διοίκησης και προπονητή) το ''χτίσιμο'' ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Όπως δήλωσε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της η Διοίκηση, στόχοι είναι:
1. Η υγιής λειτουργία του Συλλόγου.
Εργατικότητα, αφοσίωση, συνεργασία, ενθουσιασμός, αλληλοσεβασμός, ήθος, ομοψυχία και φιλότιμο, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά πάνω στα οποία θα στηριχθεί η λειτουργία της ομάδας, ώστε να λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο καθένας (Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητής, φίλαθλοι) έχει το δικό του ρόλο.

2. Η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών και παράλληλα το ''χτίσιμο'' ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Οι αδιαμφισβήτητες ικανότητες των έμπειρων ποδοσφαιριστών (που στο σύνολό τους είναι τοπικοί και αγωνίζονται χρόνια στην ομάδα) και η ύπαρξη αρκετών πολύ ταλαντούχων νεαρών (η αξιοποίηση των οποίων είναι ένα ''στοίχημα'' για τη Διοίκηση), σε συνδυασμό με ''σκληρή δουλειά'', πειθαρχία και υπομονή, είναι η καλύτερη εγγύηση για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα χαρίζει στον κόσμο όμορφα Σαββατιάτικα απογεύματα.

3. Επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, αλλά και κάθε φορά που η ομάδα δεν πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ο κόσμος απομακρύνεται από το γήπεδο, έστω κι αν αγωνίζονται πολλά ''δικά'' μας παιδιά. Φιλοδοξία της Διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών είναι η ομάδα να γίνει ελκυστική για τους φιλάθλους, όχι μόνο με την αγωνιστική της εικόνα αλλά και την υγιή λειτουργία της. Πρέπει όμως και οι φίλαθλοι να εκτιμήσουν, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. 
------------------------------------------------------------

Στα μεταγραφικά, μετά την αποχώρηση από την ομάδα των: Λάμπρου Μαγγανάρη, Παναγιώτη Κίτσα, Άρη Κούκλα και Λευτέρη Χατζημιχαήλ, την επικείμενη στράτευση τον Σεπτέμβριο των: Βασίλη Σερμπίνη και Άγγελου Καραντουλαμά  και την οριστικοποίηση της συμμετοχής ΟΛΩΝ των τοπικών ποδοσφαιριστών τη νέα περίοδο, η Διοίκηση έθεσε ως πρώτους στόχους, την επιστροφή των ''δικών μας'' παιδιών που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από γειτονικές ομάδες.


Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας και χωρίς να παρεκκλίνει από τον αρχικό της σχεδιασμό, η Διοίκηση προχώρησε μέχρι αυτή τη στιγμή:
  • στην πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου (31 ετών), ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής, 
  • στην μεταγραφή - επιστροφή των Βασίλη Ακρίβου (25 ετών) και Βαγγέλη Κασνακίδη (28 ετών), καθώς και 
  • στην απόκτηση των: Νίκου Μουσκεφτάρα (22 ετών), Ηρακλή Ελευθεριάδη (21 ετών), Νίκου Κωνσταντινίδη (21ετών) και Γιώργου Κοζίδη (21 ετών).
Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί και θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την επιστροφή ή όχι κάποιων ''δικών'' μας ποδοσφαιριστών και είναι βέβαιο ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Και επειδή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση και το να ανήκει κάποιος σε ένα Σύλλογο είναι χαρά και τιμή, αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι (Διοίκηση - προπονητής - ποδοσφαιριστές - φίλαθλοι) για το καλύτερο.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και προ πάντων 
χωρίς τραυματισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: