Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Με επιτυχία η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή νέων μελών, πραγματοποιήθηκε η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Βέροιας, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 από τις 9.00 έως τις 13.00.
Mεγάλη ήταν και πάλι, παρά το εργάσιμο της ημέρας, η συμμετοχή των συμπολιτών μας (30 φιάλ
ες αίμα και πολλοί ακόμη που προσήλθαν αλλά δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να αιμοδοτήσουν), που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης.

Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες δράσεις.
Για άλλη μια φορά ένας υπέροχος ''μπουφές'' περίμενε όχι μόνο τους Εθελοντές Αιμοδότες αλλά και όσους περνούσαν από το Κοινοτικό Κατάστημα όπου γινόταν η Αιμοδοσία.


Στο τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και το προσωπικό της κινητής μονάδας, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ τους για τον Ιανουάριο 2016, στην 21η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου.
https://www.facebook.com



























Δεν υπάρχουν σχόλια: