Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας και ένα μήνα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, διάχυτη είναι σε όλους η αισιοδοξία για μια ακόμη εξαιρετική ποδοσφαιρική χρονιά. Και το ''εξαιρετική'' βέβαια δεν έχει να κάνει - για όσους ξέρουν τη φιλοσοφία της ομάδας - μόνο με την βαθμολογική θέση. Έχει να κάνει και με πολλά άλλα πράγματα, τα οποία συντελούν καταλυτικά στην καλή λειτουργία ενός Συλλόγου.
Δεν θα ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά θέματα, αφού λίγο-πολύ ξέρουμε την ομάδα και ο προπονητής και οι παίκτες μας είναι βέβαιο ότι ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.
Αλλού θέλουμε να σταθούμε. Ένας από τους στόχους της Διοίκησης ήταν πάντα η επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο και γενικά η παρουσία τους ''κοντά'' στην ομάδα, κάτι που ως ένα βαθμό επετεύχθη τα προηγούμενα χρόνια, όχι φυσικά όσο θέλαμε. Γι' αυτό η Διοίκηση καλεί για άλλη μια φορά τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια, αν φυσικά πιστεύουν ότι αξίζει. 

Και επειδή όλοι ξέρουμε ότι ''ομάδα'' είναι το τετράπτυχο διοίκηση - προπονητής - παίκτες - φίλαθλοι, μόνο αν πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και θα εκπροσωπούμε επάξια το χωριό μας.
Όμως, νοοτροπίες παλαιάς κοπής και παθογένειες παλαιοτέρων εποχών δεν έχουν θέση σε μια υγιή ''ομάδα''. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν - ακόμη και αυτοί που το αρνούνται πεισματικά - πώς σημασία έχει η ομάδα και όχι τα πρόσωπα που έρχονται και παρέρχονται.
Το θυμικό ας μην κερδίζει στη «ζυγαριά» τη λογική...


Δεν υπάρχουν σχόλια: