Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ανθοέκθεση και το Πασχαλινό Βazaar στα Τρίκαλα

Με χρώματα, αρώματα και ανοιξιάτικη διάθεση και παρά τις όχι και τόσο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ανθοέκθεση και το Πασχαλινό Βazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, στην αυλή του Σχολείου.
Η Ανθοέκθεση την οποία επισκέφθηκε αρκετός κόσμος, έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους των Τρικάλων και της γύρω περιοχής να προμηθευτούν τα άνθη και τα φυτά που αρεσκείας τους, δεδομένου ότι αυτή ήταν αρκετά πλούσια.
Παράλληλα με την Ανθοέκθεση λειτουργούσε στον ίδιο χώρο το Bazaar πασχαλινής λαμπάδας και μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου. 
Σύμφωνα με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, ο στόχος είναι η δραστηριότητα αυτή να καθιερωθεί, να γίνεται κάθε χρόνο αφού ο κόσμος την αγκάλιασε και να δίνει την δυνατότητα σε πολύ περισσότερους επισκέπτες της περιοχής να ανανεώνουν αυτή την εποχή τον ανθοστολισμό της αυλής και των μπαλκονιών τους και να προμηθεύονται τις πασχαλινές λαμπάδες τους.


Για την επιτυχία αυτής της δράσης χρειάστηκε αρκετή δουλειά, όχι μόνο αυτό το διήμερο αλλά και τις προηγούμενες ημέρες και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις κυρίες του Συλλόγου και σε όλες και όλους που βοήθησαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: