Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Με την ίδια συνταγή και πίστη στα ''νειάτα'' ξεκίνησε ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

Παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου με πολύ κέφι και ενθουσιασμό η προετοιμασία του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016.
Συγκέντρωση στις 5.45 μ.μ. στο γήπεδο, παρόντες 29 ποδοσφαιριστές, τρεις οι δικαιολογημένες απουσίες, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, πολλά τα χαμόγελα, αλλά εκείνα που περίσσευαν ήταν η χαρά για την έναρξη της προετοιμασίας, ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ''δουλειά'' από όλους.
Ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης που επέστρεψε στην ομάδα μετά από 3,5 χρόνια και τα παιδιά που προωθήθηκαν από την Ακαδημία (Μ. Ευαγγελόπουλος, Απ. Γεωργάκης, Χρ. Μηνούδης, Γ. Φετεινίδης, Χρ. Σωτηράκης, Ρ. Σωτηράκης, Κ. Μαλογιάννης, Κ. Προβατίδης, Γ. Αθανασιάδης, Θ. Μπιλτίρογλου) ήταν τα νέα πρόσωπα, ενώ αισθητή ήταν η απουσία δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών (Δημήτρης Σούρλας και Βασίλης Σερμπίνης) οι οποίοι κοσμούσαν με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα και - μάλλον - αποχωρούν και θα αγωνιστούν σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στην αρχή έγινε η διανομή του αθλητικού υλικού και στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος Σωτήρης Καλουσόπουλος αφού καλωσόρισε τα νέα πρόσωπα, είπε: ''Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε μία υπέροχη χρονιά, όπως και πέρυσι και προ πάντων χωρίς τραυματισμούς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείξουμε σωστό χαρακτήρα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε όλοι μας. Θα το πετύχουμε με πολύ δουλειά, πειθαρχία, υπομονή, αλληλοσεβασμό, ενότητα και σωστή συμπεριφορά όλων μας''
Ακολούθησε ομιλία του προπονητή, ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πάτερ Θωμά και μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση...
Αξίζει να αγκαλιάσουν όλοι οι φίλαθλοι αυτή την προσπάθεια.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά
με υγεία και επιτυχίες 





  



 




Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, τα μέλη του Δ.Σ. και αρκετοί φίλοι και φίλες της ομάδας, κατευθύνθηκαν στο κοινοτικό κατάστημα, όπου απόλαυσαν ένα εξαιρετικό δείπνο.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί για την προσφορά τους, τον κ. Αντώνη Καλουσόπουλο (πρόσφερε τρία αρνιά) και τον κ. Νίκο Φετεινίδη (πρόσφερε ένα γουρουνόπουλο).






Περισσότερα για το μπάρμπεκιου στο Αλεξάνδρεια-γιδάς ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: