Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τη Δευτέρα η επαναληπτική (και τελευταία) Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητ. Συμβουλίου

Μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση στην οποία δεν υπήρξε απαρτία, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Μαϊου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοσίας επαναληπτική (και τελευταία) Γενική Συνέλευση, στην οποία θα γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός των δύο τελευταίων αγωνιστικών περιόδων (2012-13 και 2013-14). 

Θα αναφερθούμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Θα θυμηθούμε τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, θα αναφερθούμε στις προσπάθειες των πρωταγωνιστών, στα λάθη και τις παραλήψεις και σε όλα τα γεγονότα που επηρέασαν και ''σημάδεψαν'' θετικά ή αρνητικά την πορεία της ομάδας. 
Θα αναφερθούμε στο ρόλο των φιλάθλων και κυρίως σ' αυτούς τους λίγους που μας βοήθησαν οικονομικά, ώστε να ανταποκριθούμε στο δυσβάσταχτο - για όσους γνωρίζουν - οικονομικό φορτίο της καλής λειτουργίας ενός ποδοσφαιρικού Συλλόγου.  
Και βέβαια θα προχωρήσουμε στην ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αφού έληξε η θητεία της σημερινής Διοίκησης.
Η καλή οργάνωση, η υγεία που αποπνέει η ομάδα, το πλούσιο ρόστερ και η συνοχή προπονητή, παικτών και φιλάθλων, είναι σημαντικές προϋποθέσεις και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για όσους θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.
Οι παρουσία όλων των φίλων της ομάδας είναι απαραίτητη.
Mε τιμή 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: