Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Με 46 δρομείς συμμετέχει το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού ! !

 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5.000μ: 
Συμμετέχουμε στην γιορτή του αθλητισμού και του εθελοντισμού με μεγάλη ομάδα 46 δρομέων !! 
 Σάββατο 
10 Οκτωβρίου 2015 
 Σε ξεχωριστή θέση στον αγώνα των 5.000μ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους πρόσφατους αγώνες των Special Olympics στο Los Angeles, Τουλίκας Νικόλαος, από το Νησί Ημαθίας..
Αθλ. Σωμ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας ! !
Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού, Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού. // Έδρα: Βέροια // Αναγνωρισμένο με την υπ' αριθμ. 23/2014 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βέροιας // Καταχωρημένο με α.α. 1/2015 στο μητρώο του Πρωτοδικείου Βέροιας // Μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟμ-ΑμεΑ) με α.α. 91 
Με μεγάλη ομάδα 46 δρομέων συμμετέχει το σωματείο μας το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στην άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο & Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ ! Η ομάδα μας αποτελείται συνολικά από 12 και 34 δρομείς σε Ημιμαραθώνιο και
5.000μ αντίστοιχα (βλέπε λίστες συμμετοχών παρακάτω). Συμμετέχουμε και φέτος για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δωθούν σε κοινοφελές ίδρυμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Η ομάδα μας Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, αποτελείται από 33 άνδρες και 13 γυναίκες, από την Ημαθία (Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια), από την Φλώρινα, την Ορεστιάδα, διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και όπως κάθε φορά μας τιμά με την παρουσία της η ομάδα δρομέων των διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, γνωστή και ως "Referee Team" με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος διαιτητή Superleague, Ζαχαριάδη Πραξιτέλη και επικεφαλής του συνόλου των δρομέων, τον Πρόεδρο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο.
Με την ομάδα μας αγωνίζονται και μας στηρίζουν διακεκριμένοι πολίτες και επιφανείς άνθρωποι του αθλητισμού και επιστήμονες (γιατροί, δικηγόροι, αξιωματικοί των ένοπλων δυνάμεων) και σε ξεχωριστή θέση στον αγώνα των 5.000μ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους πρόσφατους αγώνες των Special Olympics στο Los Angeles, Τουλίκας Νικόλαος, από το Νησί Ημαθίας, καθώς επίσης και οι "μόνιμοι" δρομείς μας Αμοιρίδου, Σούγκαρη και Αποστολίδης Δ.
http://r4rehab.blogspot.gr/2015/10/4-5000-46.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: